Οι τελευταίες τάσεις ηγεσίας και η ψηφιακή εποχή

InBusinessNews  09/01/2020 16:02
Οι τελευταίες τάσεις ηγεσίας και η ψηφιακή εποχή

Οι τελευταίες τάσεις ηγεσίας και η ψηφιακή εποχή

InBusinessNews  09/01/2020 16:02
Την ευκαιρία να ακούσουν κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας είχαν οι παρευρισκόμενοι του «The Limassol Star Speaker Show». Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στους Χαρουπόμυλους Λανίτη, στη Λεμεσό. 

RELATED ARTICLES


Στόχος αυτού του cross-industry συνεδρίου ήταν να βοηθήσει τους επαγγελματίες του σήμερα να βελτιώσουν τις ηγετικές τους ικανότητες και ν’ αποκτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
 

Τις μεταβολές που έχει επιφέρει η τεχνολογία στο επιχειρείν αλλά και στον παραδοσιακό τρόπο που λειτουργούσαν οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές, παρουσίασε ο Αλέξης Πανταζής, Συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct. Μέσα από παραδείγματα ζωής, ο Karl Lines παρουσίασε τις τελευταίες τάσεις ηγεσίας​.Για τους τρόπους που η προσωπικότητα των ατόμων συμπληρώνει τις φιλοδοξίες του εαυτού μας, ειδικότερα στην ψηφιακή εποχή, μίλησε ο Jamie White.
Σε μια διαδραστική παρουσίαση, ο Jon Burkhart αναφέρθηκε σε πρακτικά παραδείγματα έξυπνων ηγετών αλλά και στους τρόπους που οι εταιρείες μπορούν να κερδίσουν πιστούς πελάτες

Το «The Limassol Star Speaker Show» παρουσίασε η Hellas Direct.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας