Η επανάσταση του FinTech Cyprus

Η ΙΜΗ διοργανώνει το τρίτο Cyprus FinTech Expo, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην Hilton Park) στη Λευκωσία και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία.
 
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, αφού το Expo θα συνδυάζει παράλληλα με τις παρουσιάσεις από εκλεκτούς ομιλητές, μια έκθεση από τις τελευταίες τεχνολογίες που ανατρέπουν τον κόσμο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Διακεκριμένοι επαγγελματίες από τον τομέα του FinTech, τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, θα μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες και γνώσεις. Μέσα από τις ομιλίες τους, θα μας παρουσιάσουν το success story τους και το πώς κατάφεραν να διακριθούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο οικοσύστημα του FinTech. Το Οικοσύστημα του FinTech στην Κύπρο, το Open Banking, οι ψηφιακές πληρωμές και  η επανάσταση με τη χρήση της τεχνολογίας, είναι μεταξύ άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν στο Cyprus FinTech Expo 3.0.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του φετινού Expo θα βρίσκεται και η Elise Nunn, Head of Operations της Plum, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Εlise θα μας μιλήσει για την επανάσταση του FinTech και συγκεκριμένα για την εμπειρία του ψηφιακού πελάτη και την αλληλεπίδραση που έχει μια FinTech εταιρεία με τον πελάτη της. Ως Head of Operations, η Elise είναι υπεύθυνη για να εξασφαλίζει στους χρήστες της Plum μια απρόσκοπτη εμπειρία, εξευρίσκοντας συνεχώς νέους τρόπους για την εξοικονόμηση των χρημάτων τους. H Plum, η οποία ιδρύθηκε το 2016 από δύο Κύπριους επιχειρηματίες, τον Βίκτωρ Τροκκούδη και τον Άλεξ Μιχαήλ, είναι μια εφαρμογή με την οποία συνδέει κάποιος τον τραπεζικό του λογαριασμό και με έναν έξυπνο αλγόριθμο αναλύει τα έσοδα και τα καθημερινά του έξοδα. Ανάλογα με τις συναλλαγές του κάθε χρήστη η εφαρμογή βάζει στην άκρη ένα συγκεκριμένο ποσό, αποταμιεύοντας έτσι αυτόματα χρήματα στον λογαριασμό του.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού Expo, πατήστε εδώ.
Το Cyprus FinTech Expo 3.0 αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες του χώρου και απευθύνεται κυρίως σε διευθύνοντες συμβούλους, γενικούς διευθυντές, διευθυντές οικονομικών και διευθυντές πληροφορικής από τις παρακάτω υπηρεσίες: Tράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, επενδυτικές εταιρείες, εταιρείες forex, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων συνταξιοδοτικών ταμείων, εταιρείες Fintech, εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου, λιανική βιομηχανία, ρυθμιστικούς φορείς και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Η συμμετοχή στο Expo είναι χωρίς κόστος, ωστόσο, η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.

Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): ATC, Cablenet, CRM.COM, G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A., Hellas Direct, iSPIRAL, JCC Payment Systems, Mellon (Cyprus) Ltd, Priority and Zebra Consultants | Red Hat
Εκθέτες (μέχρι σήμερα): CL8, EY, KPMG, Moebius, NETinfoPAY Ltd, NetU and Paysafe
Χορηγός μεταφοράς: Bolt
Conference Experience Sponsor: Conferience
Με τη στήριξη: Cyprus Blockchain Association, Cyprus Blockchain Technologies Ltd and Invest Cyprus
Χορηγοί επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine, portal REPORTER, Contentworks Agency
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555│φαξ: 22679820│ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;