Γιορτάζουμε το 2020 και την 20η επέτειο μας

Οδεύοντας προς το τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς, μία ανάσα πριν το νέο έτος κάναμε ένα βαθύ απολογισμό και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τους στόχους μας για την καινούργια δεκαετία. Το 2020 αποτελεί ορόσημο για εμάς, καθώς γιορτάζουμε την 20ή επέτειο μας. Οι εταιρείες UMAR|WSR κατέκτησαν μακρύ και ανοδικό δρόμο συνεχούς επιτυχίας από την ημέρα ίδρυσης τους το 2000 και γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και τους πελάτες που με την αμέριστη και διαχρονική στήριξη τους, είναι άρρηκτοι συνοδοιπόροι σε αυτή την επιτυχή πορεία που μετρά έως σήμερα.

Δίνοντας έμφαση στο σημαντικό αυτό γεγονός, δράττουμε της ευκαιρίας και γιορτάζουμε με δύο τρόπους. Αρχικά, παρουσιάζουμε περήφανα την επίσημη έναρξή λειτουργίας του Ομίλου εταιρειών UW Group, και το νέο λογότυπο που έχει σχεδιαστεί βάση της φιλοσοφίας του ομίλου, αποδίδοντας με απλές, σύγχρονές και δυναμικές γραμμές τον ρόλο που διαδραματίζει σε όλες τις εταιρείες που έχει κάτω από την ισχυρή του παρουσία.
 
  
Το γράμμα U εκπροσωπεί την εταιρεία UMAR Shipping Services και το γράμμα W την εταιρεία WSR Services Ltd, τις δύο πρώτες θυγατρικές του Ομίλου. Οι εταιρείες UMAR|WSR με εργασίες που εστιάζονται στον τομέα υπηρεσιών ναυτιλίας, αντιπροσωπεύουν μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στη ναυτιλιακή βιομηχανία και εξυπηρετούν σχεδόν 1,000 πελάτες, με περισσότερα από 6,500 πλοία σε όλο τον κόσμο, µε γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία, Σιγκαπούρη και Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα.
 
Ένας από τους κυριότερους στόχους που έχουμε θέσει γι’ αυτή την χρονιά, είναι να αναλύσουμε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και την φιλοσοφία μας, για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι εργασίες υλοποιούνται με τον πλέον περιβαλλοντικά βιώσιμο και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο σε ό,τι κάνουμε. Παράλληλα, ένας από τους σημαντικότερους στόχους που έχουμε θέσει για το 2020, είναι οι αλλαγές που θα επισφραγίσουν ότι ο Όμιλος UW και οι θυγατρικές εταιρείες UMAR|WSR δίνουν περισσότερη έμφαση σε δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η εταιρική υπευθυνότητα είχε πάντα μεγάλη θέση στην καρδία μας! Συγκεκριμένα, το ίδρυμα Life Jacket μέλος του UW Group, δημιουργήθηκε ειδικά έτσι ώστε οι επιχειρήσεις μας να βοηθήσουν την κοινότητα και τα μικρά παιδιά που χρειάζονται στήριξη.

Φέτος αποφασίσαμε ότι ξεκινώντας από τα Χριστούγεννα του 2019, αντί για αποστολή δώρων στους πελάτες μας όπως συνηθίζαμε, θα κάνουμε κάτι ακόμα πιο αξιόλογο. Στηρίζουμε έμπρακτα τα παιδιά που χρειάζονται υποστήριξη σε θέματα υγείας ή βιοπορισμού, κάνοντας σημαντικές δωρεές, διασφαλίζοντας χαρούμενα χαμόγελα για το πλέον καλύτερο δυνατό μέλλον για την χρονιά 2020 και μετέπειτα. Αυτή η πορεία άλλωστε που έχουμε επιλέξει, συμβαδίζει άρρητά με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Είναι η καταλληλότερη στιγμή του χρόνου για να βοηθήσουμε όσους είναι λιγότερο τυχεροί από εμάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί σας θα μοιραστούμε αυτό το ταξίδι. Βάση όσων έχουμε προαναφέρει, έχουμε ορίσει συγκεκριμένες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν το 2020, και θα μας συνοδεύσουν στην 3η δεκαετία που θα διανύσουμε, οι  οποίες θα πραγματοποιηθούν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, για να γιορτάσουμε παρέα την Πλατινένια επέτειο του ομίλου UW Group.

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο