Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η PwC Κύπρου θέτει την ευημερία των μελών του προσωπικού της στο επίκεντρο των δράσεών της

Στη σύγχρονη εποχή, είναι σημαντικό για όλους τους οργανισμούς να στηρίζουν τους ανθρώπους τους και να φροντίζουν για την ευημερία τους. Στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία χρόνια η PwC Κύπρου έχει υιοθετήσει το πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘Be Well, Work Well’, το οποίο αποτελεί μέρος της καινοτόμας παγκόσμιας προσέγγισης του οργανισμού για την ευημερία των μελών του προσωπικού του. 
 
Η ευελιξία και η ευημερία αποτελούν έναν από τους τέσσερις στρατηγικούς πυλώνες των πρωτοβουλιών και δράσεων της PwC Κύπρου και είναι κορυφαία προτεραιότητα της Διεύθυνσης  Ανθρώπινου Δυναμικού και της ομάδας του Wellbeing. Από την 1η Ιουνίου 2019, ο οργανισμός υιοθέτησε ένα νέο πρόγραμμα ευέλικτης εργασίας, την “Καθημερινή Ευελιξία”, δίνοντας στα μέλη του προσωπικού την ευκαιρία να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο του χρόνου τους, προσφέροντας ευελιξία ως προς το πού, πως, και πότε θα εργαστούν, έτσι ώστε να μπορούν να συνδυάσουν τις προσωπικές τους ανάγκες με την παροχή υπηρεσιών υψηλής αξίας για την κάλυψη των αναγκών των πελατών τους.
 
Με το πρόγραμμα ‘Be Well, Work Well’, η PwC Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει τους ανθρώπους της, επενδύοντας στη σωματική, συναισθηματική, νοητική, και πνευματική ευημερία τους, επιδιώκοντας παράλληλα τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητάς τους, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μεταξύ άλλων, τα μέλη του προσωπικού του οργανισμού τυγχάνουν καθοδήγησης από ειδικούς σε θέματα διατροφής, παροχής δωρεάν φρούτων σε καθημερινή βάση, ενώ τους προσφέρεται φυσικοθεραπεία σε εβδομαδιαία βάση και ιατρικές υπηρεσίες δύο φορές τον μήνα. Επιπρόσθετα, ο οργανισμός έχει υποστηρίξει τη δημιουργία διαφόρων ομίλων, όπως αυτόν του ποδοσφαίρου, της καλαθόσφαιρας, του squash, του χορού, του bowling, του κλασικού αυτοκινήτου, των εξωτερικών δραστηριοτήτων, και άλλα. Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των ανθρώπων της PwC, πραγματοποιούνται σεμινάρια με αντικείμενο τη διαχείριση του εργασιακού άγχους, καθώς επίσης και την καλύτερη διαχείριση του χρόνου.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, Ευγένιος Ευγενίου, ανέφερε πως οι αρχές και οι αξίες μας είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους. «Στην PwC Κύπρου προσπαθούμε πάντα να είμαστε ένα βήμα μπροστά για το καλό του οργανισμού μας, των ανθρώπων και της κοινωνίας μας. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να παρέχουμε στους ανθρώπους μας, που αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιο του οργανισμού μας, τη σωστή καθοδήγηση και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη σωματική, συναισθηματική, νοητική, και πνευματική τους υγεία και ευεξία».

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου