Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Διαχείριση των ρυθμιστικών διαδικασιών στο χρηματοπιστωτικό τομέα μέσω της τεχνολογίας (Regtech)

Μετά την τεράστια επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών, η ΙΜΗ φέρνει κοντά μας το Cyprus FinTech Expo 3.0, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην Hilton Park) στη Λευκωσία.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, αφού παράλληλα με τις παρουσιάσεις των ομιλητών, θα μπορούν να επισκεφτούν μια έκθεση από τις τελευταίες τεχνολογίες, που ανατρέπουν τον κόσμο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα μας παρουσιαστούν οι νέες τάσεις που θα επικρατήσουν και θα επηρεάσουν τον τομέα του Fintech το 2020, όπως επίσης και κάποια πραγματικά case studies, είτε από εταιρείες Fintech είτε από εταιρείες που συνεργάστηκαν με Fintech. Ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα που φαίνεται να επηρεάζει τον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών είναι ο έλεγχος δεδομένων και η κανονιστική τεχνολογία (RegTech).

Το θέμα αυτό θα βρίσκεται κοντά μας για να το αναπτύξει ο Randeep Singh Buttar, Γενικός Διευθυντής και ιδρυτής της Compliance as a Service του Ηνωμένου Βασιλείου, μιας εταιρείας Regtech που ειδικεύεται στην τεχνολογία κανονιστικής συμμόρφωσης. Ο Randeep έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε ηγετικές θέσεις σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της νομικής, του πετρελαίου και της ενέργειας. Είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση και τον μετασχηματισμό των δεδομένων στην HSBC, εξασφαλίζοντας συνεπή εφαρμογή της συμφωνίας της Βασιλείας ΙΙΙ (Basel III). Η Basel III είναι μια διεθνή ρυθμιστική συμφωνία που εισήγαγε ένα σύνολο μεταρρυθμίσεων, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ρύθμισης, της εποπτείας και της διαχείρισης κινδύνων στον τραπεζικό τομέα. Ο Randeep θα μας μιλήσει για τη διαχείριση των ρυθμιστικών διαδικασιών στο χρηματοπιστωτικό τομέα μέσω της τεχνολογίας (Regtech) και για το πώς μια τράπεζα, όπως η HSBC, οδηγεί την καινοτομία και τις αλληλεπιδράσεις με εταιρείες Fintech.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού Expo, πατήστε εδώ.

Το Cyprus FinTech Expo 3.0 αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες του χώρου και απευθύνεται κυρίως σε διευθύνοντες συμβούλους, γενικούς διευθυντές, διευθυντές οικονομικών και διευθυντές πληροφορικής από τις παρακάτω υπηρεσίες: Tράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, επενδυτικές εταιρείες, εταιρείες forex, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων συνταξιοδοτικών ταμείων, εταιρείες Fintech, εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου, λιανική βιομηχανία, ρυθμιστικούς φορείς και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Η συμμετοχή στο Expo είναι χωρίς κόστος, ωστόσο, η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.
 
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Cablenet, CRM.COM, G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A., Hellas Direct, iSPIRAL, JCC Payment Systems, Mellon (Cyprus) Ltd, Priority and Zebra Consultants | Red Hat
Εκθέτες (μέχρι σήμερα): ATC, CL8, EY, KPMG, Moebius, NETinfoPAY Ltd, NetU and Paysafe
Χορηγός μεταφοράς: Bolt
Conference Experience Sponsor: Conferience
Με τη στήριξη: Cyprus Blockchain Association, Cyprus Blockchain Technologies Ltd and Invest Cyprus
Χορηγοί επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine, portal REPORTER, Contentworks Agency
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555│φαξ: 22679820│ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη