13 βραβεία στο digital marketing για την Base Element

H Base Element ήταν η μεγάλη νικήτρια των Cyprus Digital Marketing Awards 2019 καθώς απέσπασε τον μεγαλύτερο αριθμό βραβείων στην διοργάνωση. Η εταιρεία διακρίθηκε για τις πρακτικές της, κερδίζοντας 13 βραβεία, εκ των οποίων, 2 Gold Awards, για την καλύτερη ψηφιακή multi-channel καμπάνια καθώς και για την καλύτερη διεθνή ψηφιακή καμπάνια. 
 
Επίσης, απέσπασε 5 Silver Awards, για την αποτελεσματικότερη χρήση της τεχνολογίας σε καμπάνια, για την καλύτερη ιστοσελίδα μάρκας/ προϊόντος, για την αποτελεσματικότητα display καμπανιών, την καλύτερη ψηφιακή διεθνή καμπάνια και την στρατηγική πωλήσεων στα social media.

Επιπλέον, στη χθεσινή τελετή απονομής η Base Element κατέκτησε και 6 Bronze Awards.
 
Δύο από τα βραβεία αφορούσαν την καλύτερη στρατηγική για τη δημιουργία brand awareness στα social media καθώς και την καλύτερη χρήση του paid social media advertising ενώ παράλληλα η εταιρεία βραβεύτηκε με Bronze awards για την πιο αποτελεσματική καμπάνια video, την καλύτερη χρήση δεδομένων σε καμπάνια, την αποτελεσματικότητα display καμπανιών και την πιο αποτελεσματική στρατηγική πωλήσεων.

Ο Γιώργος Ιακώβου, Director της Base Element αναφέρει: "Είναι τα πρώτα τοπικά βραβεία που διοργανώνονται αποκλειστικά για το digital και αυτό έχει από μόνο του μια ιδιαίτερη σημειολογία. Τα 13 βραβεία στα Cyprus Digital Marketing Awardsείναι μεγάλη τιμή και ανταμοιβή για όλη μας τη σκληρή δουλειά, καθώς πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε υπερήφανοι για όλα τα βραβεία και πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε σήμερα μαζί με τους συνεργάτες μας αυτές τις επιτυχίες».
 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή κατά της Δημοκρατίας για το κούρεμα
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας