Ιδρύθηκε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διεύθυνσης Μισθοδοσίας

  12/12/2019 10:54
Ιδρύθηκε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διεύθυνσης Μισθοδοσίας

Ιδρύθηκε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διεύθυνσης Μισθοδοσίας

  12/12/2019 10:54

Ο έντονος προβληματισμός και οι ανησυχίες σε θέματα που σχετίζονται με την μισθοδοσία και τα επιμέρους στοιχεία της, οδήγησαν στην αναγκαιότητα σύστασης του Παγκύπριου Συνδέσμου Διεύθυνσης Μισθοδοσίας (ΠαΣυΔιΜ), Cyprus Payroll Management Association (CPMA).

Τα 26 ιδρυτικά στελέχη του αφού αποδέχτηκαν το καταστατικό στις 10 Δεκεμβρίου 2019, εξέλεξαν το διοικητικό συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τους ακόλουθους:

Πρόεδρος: Θεόδωρος Μάντης, Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, Μισθοδοσίας και Μετανάστευσης της Ellinas Finance PCL

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Ανώτερος Σύμβουλος Συστημάτων Μισθοδοσίας της Softone Technologies Ltd

Γραμματέας: Γεωργία Μιχαήλ, Λειτουργός Συμμόρφωσης του Hadjianastassiou, Ioannides LCC, μέλος του δικτύου της Deloitte Legal

Βοηθός Γραμματέας : Γεωργία Κυπριανού, Υπεύθυνη μισθοδοσίας ΚΕΔΙΠΕΣ ΛΤΔ

Ταμίας : Μάριος Σιαπανής, Διευθύνων Σύμβουλος της Μ. Shiapanis Ltd

Υπεύθυνος Σχέσεων Ανθρωπίνου Δυναμικού: Γιώργος Μιχαηλίδης, Επικεφαλής Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού της LGS Handling Ltd

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Ειρήνη Αριστοδήμου, Διευθύνων Σύμβουλος της MKI Partners LTD

Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Διεθνών Σχέσεων: Στυλιανός Χριστοφόρου, Διευθύνων Σύμβουλος του Stylianos N. Christoforou & Co. LLC

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης: Μαρία Τσαγγαρίδου, Εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια Προσωπικής Ανάπτυξης.

Βασικοί στόχοι του Συνδέσμου είναι η μελέτη, η έρευνα και η προσπάθεια ουσιαστικής επιμόρφωσης όλων των μελών του στον τομέα Διεύθυνσης Μισθοδοσίας, όπως η προσωπική φορολόγηση, κοινωνική ασφάλιση, θέματα ανθρώπινου δυναμικού και άλλα συναφή εργασιακά θέματα.

Επιπρόσθετα, σημαντικός στόχος του Συνδέσμου είναι η προώθηση εισηγήσεων περί νομοθεσιών/κανονισμών και καλών πρακτικών σε συνεργασία με τις αρμόδιες Κρατικές Αρχές και με άλλους σχετικούς φορείς.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μάντης δήλωσε ότι «όραμα του Συνδέσμου είναι η δημιουργία αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των μελών του και των διάφορων επαγγελματικών φορέων, κυβερνητικών και μη, σε θέματα που εμπίπτουν στον τομέα μισθοδοσίας έτσι ώστε να υπάρξει μείωση ή και εξάλειψη των υφιστάμενων προβλημάτων, αλλά και παροχή επαρκής ενημέρωσης σε όλα του τα μέλη».

Πρόσθεσε επίσης, ότι ο ΠαΣυΔιΜ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του προσβλέπει στην στενή συνεργασία του με άλλα οργανωμένα σύνολα, Συνδέσμους, Σώματα και Οργανισμούς.

Στον Σύνδεσμο μπορούν να εγγραφούν οργανισμοί, επιχειρήσεις, επαγγελματίες του κλάδου και άλλα άτομα τα οποία πληρούν τα κριτήρια βάσει του καταστατικού του Συνδέσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο του Συνδέσμου στο 22 730371.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας