Καινοτομία στο παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα με τη χρήση της τεχνολογίας

To Cyprus FinTech Expo 3.0, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, φέρνει κοντά μας η ΙΜΗ. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, αφού παράλληλα με τις παρουσιάσεις των ομιλητών, θα μπορούν να επισκεφτούν μια έκθεση από τις τελευταίες τεχνολογίες που ανατρέπουν τον κόσμο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. 

Open banking, Digital Signature, RegTech, το μέλλον του FinTech και η εμπειρία του πελάτη στον αυτοματοποιημένο κόσμο είναι μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν στο Cyprus FinTech Expo 3.0. Καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον τομέα του Fintech, τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, θα μας παρουσιάσουν τις νέες κυρίαρχες τάσεις στον τομέα και το πώς επηρεάζουν ολοένα και πιο πολλές βιομηχανίες.

Ανάμεσα στους καταξιωμένους ομιλητές του φετινού Cyprus FinTech Expo θα βρίσκεται ο Nikolai Hack, COO της εταιρείας Nucoro. Παρουσιάζοντας ένα πραγματικό case study, ο Nikolai Hack θα μας εξηγήσει πώς με τη χρήση της τεχνολογίας, οι παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες μπορούν, όχι μόνο να παραμείνουν στο παιχνίδι και να συναγωνιστούν με τις startup εταιρείες Fintech, αλλά και να ηγηθούν σε αυτό. Ο Nikolai έχει πολύχρονη εμπειρία ως σύμβουλος διαχείρισης σε διεθνείς οργανισμούς και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του επικεντρώνεται κυρίως στην επιχειρησιακή αριστεία. Κατέχει διπλό Πτυχίο Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο Hanze Groningen και το ESSEC Business School και ένα Μεταπτυχιακό στην Πολιτική Οικονομία από το LSE.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού Expo, πατήστε εδώ.
Το Cyprus FinTech Expo 3.0 αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες του χώρου και απευθύνεται κυρίως σε Διευθύνοντες Συμβούλους, Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές Οικονομικών και Διευθυντές Πληροφορικής από τις παρακάτω υπηρεσίες: Tράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, επενδυτικές εταιρείες, εταιρείες forex, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων συνταξιοδοτικών ταμείων, εταιρείες Fintech, εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου, λιανική βιομηχανία, ρυθμιστικούς φορείς και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Η συμμετοχή στο Expo είναι χωρίς κόστος, ωστόσο, η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.
 
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Cablenet, CRM.COM, G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A., Hellas Direct, iSPIRAL, JCC Payment Systems, Mellon (Cyprus) Ltd, Priority and Zebra Consultants | Red Hat
Εκθέτες (μέχρι σήμερα): ATC, CL8, EY, Moebius, NETinfoPAY Ltd, NetU and Paysafe
Χορηγός μεταφοράς: Bolt
Conference Experience Sponsor: Conferience
Με τη στήριξη: Cyprus Blockchain Association, Cyprus Blockchain Technologies Ltd and Invest Cyprus
Χορηγοί επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine, portal REPORTER, Contentworks Agency
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555│φαξ: 22679820│ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
ΤΕΠΑΚ: Τον Στρατηγικό Προγραμματισμό Ανάπτυξης παρουσίασε ο Πρύτανης-Οι έξι πυλώνες
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου