Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

IN Business Awards 2019: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Τουρισμός – Ψυχαγωγία - Εστίαση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 46 υποψήφιους στις 9 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2019 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα 12α βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Τα 12α ΙΝ Business Awards παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Powered by epic. Aργυροί χορηγοί TFI Markets και Glenfiddich. Χορηγός επικοινωνίας Άλφα Κύπρου  

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Τουρισμός – Ψυχαγωγία - Εστίαση
FASOURI WATERMANIA WATERPARK
Το υδροπάρκο Fasouri Watermania στη Λεμεσό διευθύνεται από την εταιρεία Lanitis Entertainment και είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών Λανίτη.
Άνοιξε το 1999 και αναπτύχθηκε σε ένα όμορφο περιβάλλον 105.000 τετραγωνικών μέτρων. Είναι το μεγαλύτερο στην Κύπρο τόσο σε μέγεθος όσο και σε αριθμό παιχνιδιών κι εγκαταστάσεων και έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 2.500.00 επισκέπτες. Έχει, επίσης, τιμηθεί από το Tripadvisor με τον τίτλο Traveler’s Choice Award, όταν το κατέταξε στα 25 κορυφαία υδροπάρκα της Ευρώπης.
 
LIMASSOL MARINA
Η πολυβραβευμένη Μαρίνα Λεμεσού είναι ένα έργο καινοτόμο και πρωτοποριακό για την Κύπρο. Με το συνολικό της κόστος να ξεπερνά τα €400 εκατ., αποτελεί επένδυση - ορόσημο μεταξύ των κυπριακών συμφερόντων αναπτύξεις. Ενισχύοντας την τοπική οικονομία και βελτιώνοντας την εικόνα του νησιού στο εξωτερικό, έχει αναβαθμίσει το ιστορικό κέντρο της πόλης, δημιούργησε πέραν των 1.000 θέσεων εργασίας και συνεχίζει να προσελκύει πάνω από 3.000 επισκέπτες καθημερινά. Συνδυάζει διαμερίσματα και επαύλεις πάνω στη θάλασσα με μαρίνα για 650 σκάφη αναψυχής μέχρι 110 μέτρων. Διαθέτει, επίσης, εστιατόρια, καταστήματα, σπα, γυμναστήριο, πολιτιστικό κέντρο και πολυώροφο χώρο στάθμευσης 750 αυτοκίνητων.
 
PHC FRANCHISED RESTAURANTS PUBLIC
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991, δραστηριοποιείται στον τομέα εστίασης και αντιπροσωπεύει άμεσα, μέσω θυγατρικών ή με άλλους τρόπους παγκόσμια brands. Στεγάζει γνωστές αλυσίδες εστιατορίων και καφεστιατορίων, όπως, Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Burger King, Caffé Nero, Wagamama, Paul, Jamie’s Italian, Tavernaki, Sitio café, Hobo café, Pier One, Kipriakon, Τhe Fish Market, Remezzo και υπηρεσία catering. Με περισσότερες από 100 μονάδες σε όλη την Κύπρο, η PHC θεωρείται ως ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στη χώρα μας με πέραν των 2.500 εργαζομένων. Κατέχει τοπικές και διεθνείς αναγνωρίσεις, μέσα από βραβεία και διακρίσεις για τις καλύτερες πωλήσεις, την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση.
 
THANOS HOTELS AND RESORTS
Ο όμιλος ιδρύθηκε πριν από 47 χρόνια από τον Αλέκο Μιχαηλίδη. Αποτελείται από τρία υπερπολυτελή και ξεχωριστά ξενοδοχεία στην επαρχία Πάφου: Το εμβληματικό Anassa, το μινιμάλ Almyra και το κλασικό Annabelle, ενώ στην ιδιοκτησία του προστέθηκε το 2017 και το Aloe Hotel. Η φιλοσοφία τους είναι να μεταδώσουν στους επισκέπτες την ενέργεια, την ουσία και το στυλ της Μεσογείου. Με υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και επιλογές εστίασης, εξειδικευμένα κέντρα σπα, φροντίδα για παιδιά, υποδομές για άθληση και αναψυχή, χώρους εκδηλώσεων, συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, τα ξενοδοχεία του ομίλου αποτελούν ιδανική επιλογή απόδρασης.

Δειτε Επισης

Κόβει κάθε κουβέντα για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών ο Χριστοδουλίδης
Κ. Ηροδότου: Η ανησυχητική πραγματικότητα και η ανάγκη ενίσχυσης του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας