Βρετανικός κολοσσός μεταφέρει την έδρα του στην Κύπρο!

Βρετανικός κολοσσός μεταφέρει την έδρα του στην Κύπρο!

Βρετανικός κολοσσός μεταφέρει την έδρα του στην Κύπρο!

Βρετανικός ασφαλιστικός κολοσσός και συγκεκριμένα η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας στον τομέας της ασφάλισης πλοίων έλαβε έγκριση για μεταφορά της έδρας της στην Κύπρο, απόφαση που σχετίζεται λόγω του προδιαγραφόμενου Brexit.

RELATED ARTICLES


Ο λόγος για την Steamship Insurance η οποία όπως αναφέρεται σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας εξασφάλισε στις 25 Νοεμβρίου άδεια από την Έφορο Ασφαλιστικών Εταιρειών για μεταφορά της έδρας της στην Κύπρο.

Η έδρα της εταιρείας θα βρίσκεται στη Λεμεσό και σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews σύντομα θα καταβληθεί προσπάθεια και από το Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου για την εγγράψει ως μέλος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πριν το τέλος του χρόνου αναμένεται να δοθεί άδεια και σε άλλη μία εταιρεία στο τομέα ασφάλισης πλοίων του Ηνωμένου Βασιλείου η οποία μαζί με την Steamship Insurance αποτελούν το μεγαλύτερο P&I club του Ηνωμένου Βασίλειου.

Η κάθοδος της εταιρείας σύμφωνα με καλούς γνώστες του θέματος προετοιμάζεται εδώ και ένα χρόνο και έγινε με συντονισμένες προσπάθειες του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και του Invest Cyprus.

WHO IS WHO
 

Η Steamship Insurance ιδρύθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1909 στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ως Πρόεδρο τον Mohammad Souri. Είναι από ισχυρότερα σε μεγέθη μέλη του P&I Club που παρέχουν κάλυψη στο 90% του πλοίων σε όλο τον πλανήτη.
 
Για τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας πατήστε εδώ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας