H αναγκαιότητα συνεργασίας με τις εταιρείες Fintech

Μετά την επιτυχία των δύο τελευταίων χρόνων, η ΙΜΗ παρουσιάζει το Cyprus FinTech Expo 3.0, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία. Το Expo θα συνδυάζει μια σειρά παρουσιάσεων από καταξιωμένους επαγγελματίες του τομέα του Fintech και μια έκθεση από τις τελευταίες τεχνολογίες που ανατρέπουν τον κόσμο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εμπειρία.

Το οικοσύστημα του Fintech συνεχίζει να αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και να ανατρέπει το φάσμα του παραδοσιακού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Οι Fintech εταιρείες εισβάλλουν σιγά σιγά σε όλες τις βιομηχανίες, μιλώντας έτσι μια νέα βιομηχανική επανάσταση, η οποία όπως όλα δείχνουν, ήρθε να φέρει τα κάτω πάνω. Κι ενώ στην αρχή οι εταιρείες Fintech θεωρούνταν ως απειλή για τις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, η αναγκαιότητα συνεργασίας φαίνεται να είναι πλέον το ιδανικό μοντέλο βιωσιμότητας και των δύο.

Ποιο είναι λοιπόν το μέλλον των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και ποιες είναι οι νέες ευκαιρίες, οι νέοι κίνδυνοι και οι νέες προκλήσεις που ανακύπτουν; Πώς η ψηφιακή επανάσταση αλλάζει την εμπειρία του πελάτη και πώς θα βιώνει ο πελάτης τη νέα αυτή εμπειρία; Open banking, Digital Signature, RegTech, το μέλλον του FinTech και η εμπειρία του πελάτη στον αυτοματοποιημένο κόσμο, μεταξύ άλλων θεμάτων που θα παρουσιαστούν στο Cyprus FinTech Expo 3.0.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού Expo, πατήστε εδώ.

Το Cyprus FinTech Expo 3.0 αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες του χώρου και απευθύνεται κυρίως σε Διευθύνοντες Συμβούλους, Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές Οικονομικών και Διευθυντές Πληροφορικής από τις παρακάτω υπηρεσίες: Tράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, επενδυτικές εταιρείες, εταιρείες forex, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων συνταξιοδοτικών ταμείων, εταιρείες Fintech, εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου, λιανική βιομηχανία, ρυθμιστικούς φορείς και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Η συμμετοχή στο Expo είναι χωρίς κόστος, ωστόσο, η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.

Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Cablenet, CRM.COM, G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A., Hellas Direct, iSPIRAL, JCC Payment Systems, Mellon (Cyprus) Ltd, Priority and Zebra Consultants | Red Hat
Εκθέτες (μέχρι σήμερα): ATC, CL8, EY, Moebius, NETinfoPAY Ltd, NetU and Paysafe
Χορηγός μεταφοράς: Bolt
Conference Experience Sponsor: Conferience
Με τη στήριξη: Cyprus Blockchain Association, Cyprus Blockchain Technologies Ltd and Invest Cyprus
Χορηγοί επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine, portal REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555│φαξ: 22679820│ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού