Όλα έτοιμα για το 10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ

InBusinessNews  05/12/2019 13:50
Όλα έτοιμα για το 10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ

Όλα έτοιμα για το 10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ

InBusinessNews  05/12/2019 13:50

Τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα όπως και τα Ταμεία Πρόνοιας αφορούν άμεσα εκατομμύρια ασφαλισμένους, σε παγκόσμια κλίμακα. Οι εκάστοτε πολιτικο-οικονομικές μικροαλλαγές επηρεάζουν τη δομή και τη μορφή κάθε Συνταξιοδοτικού Συστήματος, ενώ και οι παραμικρές «αστάθειες» αποτελούν εν δυνάμει νέο αστάθμητο παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία τους.

RELATED ARTICLES


Από τη μία, οι Οδηγίες της Ε.Ε. δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά των κυβερνήσεων και τα θεμέλια Ταμείων και Προγραμμάτων, από την άλλη καινούργια Συνταξιοδοτικά Προϊόντα που κάνουν την εμφάνισή τους θέτουν τις δικές τους προκλήσεις. Οι Διαχειριστικές Επιτροπές και οι Θεσμικοί Επενδυτές καλούνται να επιδείξουν ετοιμότητα, ενημέρωση, ορθή αντίληψη, να λάβουν τις πλέον έξυπνες -και με μακροχρόνια εφαρμογή και ροή- αποφάσεις, προασπίζοντας πάντα και πρώτα από όλα τα συμφέροντα των πολιτών.

Δυναμικό όσο κι επίκαιρο, το «10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ», που παρουσιάζει η Aon και διοργανώνει η ΙΜΗ την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας. Ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές θα βρίσκονται ο κ. Κώστας Σταυράκης, Έφορος Ταμείων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η κα. Ευφροσύνη Ε. Κουσκουνά, Πρόεδρος Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής από Ελλάδα και ο κ. Φίλιππος Μαννάρης, Partner, Retirement & Investment Practice της Aon. 

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί μία σημαντική συζήτηση ανάμεσα σε μέλη Διαχειριστικών Επιτροπών Ταμείων Προνοίας και συντάξεων και σε κοινωνικούς εταίρους. Συγκεκριμένα, το θέμα της συζήτησης είναι: «Ηow trustees can understand, contextualise and ultimately challenge their asset management costs and look at who really benefits from improved cost transparency and how».

Μέλη του πάνελ 
•    Μιχάλης Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής, Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) 
•    Μαρίνος Γιαλελή, Γενικός Διευθυντής, Ταμείο Προνοίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας 
•    Μιχάλης Μιχαήλ, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Συνομοσπονδία Εργαζομένων Κύπρου (ΣΕΚ) 
•    Σωτηρούλα Χαραλάμπους, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας, Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) 
•    Μάριος Χρίστου, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Οικονομικών και Χρηματοοικονομικής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 
•    Χριστιάνα Σαββίδου, Director, Finance Business Support - Europe-Canada, Merck Sharp & Dohme Cyprus Ltd 
•    Χρίστος Τσολάκης, Συνέταιρος & Πρόεδρος Διαχειριστικής Επιτροπής Ταμείου Προνοίας, PwC Κύπρου
Συντονίστρια
•    Αναστασία Αναστασιάδη, Associate Partner, Aon 

To 10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έχει ως στόχο να παρουσιάσει τις αναδιαρθρώσεις και τα πολιτικά συστήματα, τις επενδυτικές πολιτικές, υλοποιήσεις και στρατηγικές που ισχύουν και αφορούν τόσο στο Κυπριακό Σύστημα Συνταξιοδότησης όσο και στην διεθνή σκληρή πραγματικότητα. Άλλωστε, το Συνταξιοδοτικό αφορά ολόκληρες κοινωνίες -όπως της Κύπρου- για την Ανάπτυξη κι Οικονομία τους, καθώς και τις παγκόσμιες ισορροπίες συνολικά.

Ακροατήριο Συνεδρίου
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: Διαχειριστικές Επιτροπές Ταμείων Προνοίας και Συντάξεων, Διευθυντικό Προσωπικό, σύμβουλους Ταμείων, διαχειριστές Κεφαλαίων, Τραπεζικούς Οργανισμούς, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, αναλογιστές, εσωτερικούς κι εξωτερικούς ελεγκτές, αρμόδιες Κρατικές Αρχές, Γενικούς και Οικονομικούς Διευθυντές, Στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αυτά και άλλα πολλά, στο 10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.  

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτές: Aon και ΙΜΗ
Χορηγοί: Eurobank Cyprus Ltd και RCB Bank Ltd
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: IPE International Publishers Ltd, Περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER και περιοδικό GOLD
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, 
τηλέφωνο: 22505555, 
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας