Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Το ENTERTAINER 2020 μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ

Το παγκόσμιο ψηφιακό lifestyle brand, the ENTERTAINER λάνσαρε τα προϊόντα του για το 2020 με ασυναγώνιστες προσφορές. Τώρα στο 18ο έτος του, η βραβευμένη εφαρμογή είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ.

Το ENTERTAINER Κύπρος 2020 περιέχει πάνω από 1.500 «Αγόρασε Ένα Πάρε Ένα Δωρεάν» και εκπτωτικές προσφορές στα καλύτερα εστιατόρια, καφέ, δραστηριότητες για παιδιά, σπα, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, γυμναστήρια, καταστήματα και πολλά άλλα. Μερικά από τα φανταστικά νέα brands που συμμετέχουν φέτος είναι: Cinnabon, Sushi La, Second Cup, Hans & Gretel, Umani, Buccaneer, Limoncello, Estrella, Tokio, Chocolate House, Masterland και Zumita. Τα αγαπημένα σας Fasouri Watermania, Akakiko, The Spa at Londa, Aelia Wellness Retreat, Rumours Bar, Buffalo Wings & Rings, Gloria Jean, Θυμάρι, Aphrodite Hills Golf και πολλά άλλα είναι ακόμη εδώ!

Ο Mike Rich, Διευθυντής Μάρκετινγκ, στο ENTERTAINER, ανέφερε ότι η φετινή εφαρμογή είναι "αυτή που πρέπει να ενθουσιάσει τον κόσμο. Υπάρχουν περισσότεροι έμποροι, περισσότερες προσφορές, περισσότερα προϊόντα, περισσότερη εξοικονόμηση. Ζητήσατε, ακούσαμε και, ανταποδίδουμε. Τώρα, είμαστε ενθουσιασμένοι στο να ξεκινήσετε και το πιο σημαντικό, να ζήσετε τα πάντα. "Η ακόρεστη ζήτηση νέων εκπτώσεων οδήγησε το ENTERTAINER να δημιουργήσει περισσότερες προσφορές από ποτέ. "Οι πελάτες μας απαιτούν την ελευθερία να εξαργυρώσουν τις προσφορές που θέλουν, τη στιγμή που τις θέλουν", δήλωσε ο Mike Rich. "Σε έναν κόσμο όλο και πιο απαιτητικό, το προϊόν 2020 απαιτούσε αυξημένο όγκο και πιο δυναμικό σύνολο προσφορών. Τώρα, έχουμε υπογράψει περισσότερους εμπόρους για να ενδυναμώσουμε τους καταναλωτές να βιώσουν ακόμη περισσότερα, διατηρώντας παράλληλα τον προϋπολογισμό τους. "

Με το σημερινό ξεκίνημα, το ENTERTAINER αρχίζει να γίνεται ηγέτης στην καινοτομία και δημιουργεί συναρπαστικές εμπειρίες για τους πελάτες του. "Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με τις προσφορές, η εμπειρία του πελάτη έχει επίσης ενισχυθεί με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης μιας αναζωογονημένης ζωντανής παλέτας χρωμάτων για να προσφέρει μια σύγχρονη πινελιά στο εμπορικό σήμα μας. Αυτό το λανσάρισμα δείχνει την ικανότητα, την εφευρετικότητα και το όραμα των εξαιρετικών ομάδων μας που δουλεύουν μαζί για να βελτιώσουν την καθημερινή ζωή" δήλωσε ο Mike Rich."Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης χρημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο με μια κοινότητα άνω των 3 εκατομμυρίων χρηστών, που εξοικονόμησε πάνω από 140 εκατομμύρια δολάρια μόνο το 2019".

Οι πρώτοι αγοραστές μπορούν να πάρουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα το ENTERTAINER Cyprus + Free Cheers + Free Retail & Services 2020, μόνο με € 19,95 (RRP € 29,95), μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας. Τα υπάρχοντα μέλη θα λάβουν όλες τις 2019 προσφορές πίσω και τα νέα μέλη θα λάβουν δωρεάν 2019 προσφορές ώστε να ξεκινήσουν την εξοικονόμηση άμεσα. Το ENTERTAINER είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη σε κινητά τηλέφωνα iOS ή Android. Τα μέλη απολαμβάνουν επίσης αποκλειστική πρόσβαση στο ENTERTAINER getaways, που περιλαμβάνουν εκπτώσεις μέχρι 60% και κρατήσεις μέσω της εφαρμογής σε περισσότερα από 550.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου