1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work

InBusinessNews  02/12/2019 11:00
1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work

1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work

InBusinessNews  02/12/2019 11:00
Το Κυπριακό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και η πλατφόρμα HelpRefugeesWork οργανώνει την 1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work για άτομα με προσφυγικό υπόβαθρο, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου από τις 9 πμ έως τις 5μμ. στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας (Νικηφόρου Φωκά 40, Λευκωσία 1016).

RELATED ARTICLESΗ Έκθεση Καριέρας Refugees@Work αποτελεί την πρώτη εκδήλωση του είδους της στην Κύπρο και έχει ως σκοπό να γεφυρώσει τις αυξημένες ανάγκες σε εργατικό δυναμικό με τις δεξιότητες των προσφύγων, στέλνοντας μηνύματα υπέρ της κοινωνικής συνοχής και της παροχής ευκαιριών σε άτομα που προσπαθούν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους. Πάνω από 25 επιχειρήσεις και οργανισμοί από όλη την Κύπρο θα συμμετέχουν, προσφέροντας στους συμμετέχοντες (Κάτοχους Διεθνούς Προστασίας και αιτητές ασύλου), ευκαιρίες εργοδότησης και εκπαίδευσης. 

H 1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work τελεί υπό την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ύπατης Αρμοστείας των Η.Ε για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στην Κύπρο και του Δήμου Λευκωσίας. Την εκδήλωση στηρίζουν  το ΚΕΒΕ, o ΟΕΒ, ο ONEK,  το CSR Cyprus, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, το CASA College, το AIPFE Κύπρου και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το IΝBusiness και ο Dialogos Media Group.

Η συμμετοχή στην Έκθεση είναι εντελώς δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα: https://cyrefugeecouncil.org/refugeeswork-career-fair-2019/

Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Σταύρο Σταύρου στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Email: info@helprefugeeswork.org
Τηλ:  22205959

*Η πρωτοβουλία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ)
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας