Cedar Rose: Ηγέτιδα στους τομείς Know Your Customer & Entity Verification της One World Identity 2019

Η εταιρεία Cedar Rose ανακοινώνει την αναγνώριση της ως ηγέτιδα στους τομείς Know Your Customer (KYC) & Entity Verification (KYB) της One World Identity (OWI). H OWI είναι μια εταιρία πληροφοριών και στρατηγικής που επικεντρώνεται στις υπηρεσίες ταυτότητας, εμπιστοσύνης και δεδομένων. Κάθε χρόνο η OWI σχεδιάζει ένα Πλάνο Ταυτότητας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και ολιστική άποψη των ηγετών στον χώρο της ταυτότητας. Καθώς η βιομηχανία ταυτότητας αναπτύσσεται ραγδαία, το πλάνο του OWI παρέχει μια ασύγκριτη εικόνα για το πώς εξελίσσονται οι εφαρμογές ψηφιακής ταυτότητας αλλά και το πώς οι εταιρείες και οι αγορές διαμορφώνουν την ψηφιακή ταυτότητα της επόμενης γενιάς.
 
Με πάνω από 400 εταιρείες και 35 τμήματα στην αγορά, το Πλάνο Ταυτότητας 2019 απεικονίζει οπτικά μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία που ωριμάζει. Η νέα, μοναδική μορφή του πλάνου επιτρέπει στις εταιρείες να αγγίζουν πολλά τμήματα της αγοράς, αντανακλώντας τη δυναμική φύση των εφαρμογών ψηφιακής ταυτότητας. Η ομάδα OWI επέλεξε 415 εταιρείες ταυτότητας ανάμεσα σε 2.000 εταιρείες με βάση διάφορους παράγοντες.
 
● Κάθε εταιρεία πρέπει να είναι εταιρία ταυτότητας ή ένα τμήμα των επιχειρήσεων της να επικεντρώνεται στην ταυτότητα.
● Κάθε εταιρεία πρέπει να είναι τουλάχιστον τριών ετών ή έχει συγκεντρώσει τρία εκατομμύρια δολάρια.
● Κάθε εταιρεία πρέπει να διαθέτει ένα λειτουργικό προϊόν στην αγορά.
 
«Από το 2017, ο αριθμός των εταιρειών ταυτότητας έχει τετραπλασιαστεί, από 500 εταιρείες σε πάνω από 2.000», δήλωσε ο Travis Janae, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του OWI. «Με το κύμα παραβιάσεων δεδομένων και σκανδάλων ιδιωτικότητας, υπάρχει μια ταχεία επέκταση προϊόντων ταυτότητας και λύσεων. Η ομάδα του OWI έχει επαφή καθημερινά με εταιρείες ταυτότητας, από τις νεοσύστατες μέχρι τις πιο μεγάλες επιχειρήσεις στο χώρο. Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε το Πλάνο Ταυτότητας κάθε χρόνο για να παρουσιάσουμε πώς οι νέες εταιρείες, τα προϊόντα και οι λύσεις διαμορφώνουν το μέλλον της ταυτότητας».
 
Η Cedar Rose έχει αναγνωριστεί ως ηγέτιδα στον τομέα του Know Your Customer (KYC) και Entity Verification (KYB). Η εταιρεία παρέχει λύσεις επιχειρηματικών πληροφοριών, οι οποίες περιλαμβάνουν την ηλεκτρονική επαλήθευση ταυτότητας τόσο για άτομα όσο και για επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες της εταιρείας καλύπτουν με μοναδικό τρόπο μία από τις πιο δύσκολες γεωγραφικές περιοχές του KYC και του KYB, συμπεριλαμβανομένων πολλών χωρών της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, καθώς και της Ρωσίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας. Η εταιρεία έχει πρόσφατα αναγνωριστεί από τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία ως "One to Watch" και απονεμήθηκε το βραβείο National Winner για την Ψηφιακή Τεχνολογία στην Κύπρο, με τα τελικά αποτελέσματα να ανακοινώνονται τον Δεκέμβριο.
 
Ο Antoun Massaad, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cedar Rose, δήλωσε: «Οι περιοχές του κόσμου που παραδοσιακά καλύπτουμε για επιχειρηματική ευφυΐα, δεδομένα Know Your Customer και Entity Verification σίγουρα είχαν το μερίδιό τους στις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα όχι μόνο για να αυξήσουμε την κάλυψη σε αυτές τις δύσκολες περιοχές, αλλά και για να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε πολύ σύντομα τις υπηρεσίες μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αναγνώριση μας από οργανισμούς όπως η One World Identity όπως και η συμπερίληψη μας στο Πλάνο Βιομηχανίας Ταυτότητας 2019 είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς των ομάδων μας καθημερινά. Το γεγονός αυτό κάνει πολύ περήφανο για την Cedar Rose που έχει συμπεριληφθεί στις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο για τις υπηρεσίες επαλήθευσης ταυτότητας KYC και KYB καθώς και για την ψηφιακή τεχνολογία που προωθεί αυτές τις υπηρεσίες. Δεδομένου ότι παραδοσιακά παρέχουμε υπηρεσίες credit reporting και due diligence για περισσότερα από 20 χρόνια, η ηλεκτρονική επαλήθευση ταυτότητας είναι μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα για εμάς από το 2016 και είμαι ευτυχής που εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της νέας συναρπαστικής βιομηχανίας.»

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας