Open Day στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Ημέρα Γνωριμίας (Open Day), την Τέταρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα στην Πανεπιστημιούπολη στη Λάρνακα. 

Οι Ημέρες Γνωριμίας σας δίνουν την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα  που έχετε, επιλέγοντας το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου για τις σπουδές σας καθώς και να εξερευνήσετε από κοντά τις υπερσύγχρονες πολυβραβευμένες εγκαταστάσεις του.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε δωρεάν το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN το οποίο θα προσδιορίσει ποιο επάγγελμα και σπουδές σας ταιριάζουν με βάση την προσωπικότητά σας. 

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου,  θα είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση αποριών σχετικά με τη φοίτηση σας στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Ακόμη, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο, για τις εισδοχές Ιανουαρίου 2020, τις προοπτικές εργοδότησης αλλά και τις οικονομικές διευκολύνσεις που παρέχονται στους φοιτητές. Επίσης μπορείτε να γνωρίσετε τις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες οι οποίες βρίσκονται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την Πανεπιστημιούπολη.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι με μεγάλη χαρά θα σας ξεναγήσουν στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και θα μοιραστούν μαζί σας την φοιτητική τους εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

Δειτε Επισης

«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών