Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Κύπρος θα γιορτάσει το μέλλον για ακόμη μία φορά τον ερχόμενο Μάιο στο Reflect Festival

Η πόλη της Λεμεσού θα φιλοξενήσει και φέτος το Reflect, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το μέλλον που διοργανώνεται στην περιοχή μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Η τρίτη διοργάνωση θα έχει σημαντικές αναβαθμίσεις, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 3000 συμμετέχοντες από Κύπρο αλλά και το εξωτερικό. Οι παρευρισκομένοι, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματιών, των επενδυτών, των νεοσύστατων επιχειρήσεων, των ακαδημαϊκών, των φοιτητών και όλων όσων είναι λάτρεις της τεχνολογίας και του μέλλοντος, θα βρεθούν στην Κύπρο κυρίως από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Το Reflect θα λάβει χώρα στις 14-15 Μαΐου στον Χαρουπόμηλο Λεμεσού, ένα όμορφο ιστορικό χώρο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κοντά στην παραλία, καθώς επίσης και στην πλατεία του παλιού λιμανιού όπου θα διεξαχθούν διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. 
 
Περισσότεροι από 70 ομιλητές διεθνούς εμβέλειας θα μοιραστούν τις ιστορίες τους μέσα στο 2ήμερο πρόγραμμα που έχει ως στόχο να ζωγραφίσει μια ολιστική εικόνα του μέλλοντός μας, είτε πρόκειται για τεχνολογικές εξελίξεις είτε για εξελίξεις που αφορούν την ανθρώπινη ύπαρξη. Οι ομιλητές θα ασχοληθούν με θέματα όπως η κοινωνία του μέλλοντος, η τεχνητή νοημοσύνη, το χρήμα και η οικονομία, αλλά ταυτόχρονα, το Reflect επικεντρώνεται και σε «ανθρώπινα» θέματα όπως η ευτυχία και η προσωπική ανάπτυξη, το μέλλον των σχέσεων και η παραγωγικότητα.
 
Η πρώτη σειρά των ομιλητών έχει ήδη επιβεβαιωθεί. Το Reflect θα καλωσορίσει την Claude Silver, τον Chief Heart Officer της VaynerMedia. Κατέχει τη δεύτερη πιο σημαντική θέση στην εταιρεία και ενεργεί ως το δεξί χέρι του Gary Vaynerchuk. Η αποστολή της Claude είναι να διευθύνει με ενσυναίσθηση και να βεβαιώνεται ανά πάσα στιγμή ότι οι 800 άνθρωποι υπό την καθοδήγησή της αντιμετωπίζονται με κατανόηση και σεβασμό. Μεταξύ άλλων στοιχείων, θα δείξει τη μετατόπιση της βιομηχανίας ανθρώπινων πόρων που δίνει έμφαση στην εταιρική κουλτούρα, την ψυχική υγεία των εργαζομένων και τη δέσμευση και την τοποθέτηση των ανθρώπων στην πρώτη θέση.
 
Ο David Bizer, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Talent Fountain, θα προσφέρει την ιδιαίτερη άποψή του σχετικά με την εταιρική κουλτούρα. Ήταν ο πρώτος υπεύθυνος προσλήψεων της Google στην Ευρώπη, δημιουργώντας την οργάνωση από 100 έως πάνω από 5000 εργαζόμενους σε 7 χρόνια. Τώρα, είναι ο σύμβουλος νεοφυών επιχειρήσεων όταν πρόκειται για την απόκτηση νέων ταλέντων, τη διαχείριση ταλέντων και την κουλτούρα των startups.
 
Άλλοι επιβεβαιωμένοι ομιλητές είναι ο Adam Bonnifield, ο αντιπρόεδρος της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Airbus, ο Bryony Cole, ιδρυτής στο Future of Sex που ειναι και η κορυφαία πρωτοβουλία στον κόσμο για το sextech και το μέλλον της οικειότητας μεταξύ των ανθρώπων, η Chelsea Chen, συνιδρυτής στο Emotech που αφορά ένα βραβευμένο startup τεχνητής νοημοσύνης και ο Petr Ludwig, ιδρυτής στο Procrastination.com και συγγραφέας του βιβλίου με τις καλύτερες πωλήσεις όσον αφορά την υπέρβαση της συνήθειας να αναβάλλει κανείς καθήκοντα και ευθύνες.
 

Συνολικά, όσοι θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ μπορούν να αναμένουν 70 ομιλητές σε 4 σκηνές, 30+ εκθέτες και 3000 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών εκπροσώπων από επιχειρήσεις και εταιρείες που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.
 

 

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ