IN Business Awards 2019: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 46 υποψήφιους στις 9 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2019 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα 12α βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Τα 12α ΙΝ Business Awards παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Powered by epic. Aργυροί χορηγοί TFI Markets και Glenfiddich. Χορηγός επικοινωνίας Άλφα Κύπρου  

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές
ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ
Διαθέτει 80 χρόνια ιστορίας κι εμπειρίας με έργα που αποτελούν σημεία αναφοράς, πρωτοπορώντας με νέες προσεγγίσεις και τεχνικές. Με σταθερά βήματα και σκληρή εργασία, η Άτλας Παντού κατάφερε να έχει σημαντική παρουσία στην Κύπρο και το εξωτερικό. Στα σημαντικά της έργα συγκαταλέγονται τα Limassol Del Mar και Sky Tower, το Parklane Collection Resort & Spa, το Olympic Residence και το My Mall στη Λεμεσό, το Columbia Beach Resort στο Πισσούρι, το νέο Νοσοκομείο Αμμοχώστου και το κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών στη Λευκωσία.

ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΠΤΟΣ
Κατέχει μία από τις ηγετικές θέσεις στην ανάπτυξη γης στην Κύπρο. Η φιλοσοφία του ιδρυτή του ομίλου και εκτελεστικού προέδρου, Μιχαλάκη Λεπτού, συνοψίζεται στο να δημιουργεί έργα με ξεχωριστή ταυτότητα, υψηλή αισθητική, άριστη ποιότητα και με ευαισθησία στο περιβάλλον. Ο όμιλος δραστηριοποιείται στους τομείς των ξενοδοχείων και του τουρισμού μέσω της Calypso Hotels & Resorts, της εκπαίδευσης με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και της υγείας μέσω του νοσοκομείου Ίασις. Επίσης, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης συμμετέχει ενεργά και πολύπλευρα, στηρίζοντας τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και πτυχές της κοινωνίας που έχουν ανάγκη.

ΟΜΙΛΟΣ CYFIELD
Ο Όμιλος Cyfield ιδρύθηκε το 1990 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου. Δραστηριοποιείται στους κλάδους ανάπτυξης γης, δημόσιων και ιδιωτικών έργων υποδομής, παραγωγής και εμπορίας εξειδικευμένων δομικών υλικών και ανάπτυξης εργοληπτικών υποδομών. Με 30 χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαθέτει όλων των ειδών υψηλής ποιότητας οικιστικά και εμπορικά ακίνητα σε Κύπρο και Ελλάδα. Ακόμα, από το 2018 δραστηριοποιείται και στο πεδίο της ενέργειας, ξεκινώντας την κατασκευή του πρώτου ιδιωτικού σταθμού παραγωγής ενέργειας στην Κύπρο, τον Power Energy Cyprus Ltd (PEC.).
 
KARMA GROUP
Με παρακαταθήκη την ιστορία 35 χρόνων, ο Όμιλος Karma συνεχίζει να πρωτοπορεί με τις θεματικές του αναπτύξεις και τον σχεδιασμό που αρμόζει στις ανάγκες των αγοραστών και της εποχής. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ακινήτων στις πιο ωραίες τοποθεσίες της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά και μόλις μερικά μέτρα μακριά από τη θάλασσα. Σήμερα, έχει υπό κατασκευή 10 συγκροτήματα και πέραν των 200 διαθέσιμων μονάδων προς πώληση, που αποτελούνται από διαμερίσματα, κατοικίες με πισίνα και παραθαλάσσιες επαύλεις πολυτελείας.

QUALITY GROUP
Διανύοντας μια πορεία πέραν των 28 χρόνων, η εταιρεία καθιερώθηκε ανάμεσα στους πρωτοπόρους στον κλάδο ανάπτυξης γης και επενδύσεων, διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 7.000 ακίνητα. Τα έργα που θα παραδώσει τους επόμενους μήνες ανοίγουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης, συνεισφέροντας παράλληλα στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Όραμα της είναι να καθιερωθεί σε όλους τους πυλώνες εργασιών της - κατασκευαστικό, φιλοξενίας και τουρισμού, εκπαίδευσης και υγείας - αλλά και να συνεχίσει την ανθρωποκεντρική προσέγγιση για βιώσιμη ανάπτυξη και εκμοντερνισμό της Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour