Στρατηγική συνεργασία Concultics με GMCC

Η εταιρεία Consultics με περηφάνια ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Greater Manchester Chamber of Commerce (GMCC). Πρόκειται για μια άκρως τιμητική και παράλληλα στρατηγικής σημασίας συνεργασία για την κυπριακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών (βλ. πιο κάτω αναλυτικά), καθώς εντάσσεται σε μια «ελίτ» ομάδα, που περιλαμβάνει, πέραν φυσικά του ίδιου του GMCC, και άλλες εταιρείες και οργανισμούς διεθνούς εμβέλειας, όπως: American Express, Kaplan, A&B Insurance Brokers, The Co-operative Bank (Μ. Βρετανίας), Virgin Atlantic, AFEX Chamber Foreign Exchange, κ.α.

Κορυφαίο της Μ. Βρετανίας
Το GMCC, που εδρεύει στην κομητεία του Ευρύτερου Μάντσεστερ, αποτελεί εδώ και χρόνια το μεγαλύτερο εμπορικό επιμελητήριο στη Μεγάλη Βρετανία, με 4.800 επιχειρήσεις ως μέλη του. Μεταξύ δεκάδων διακρίσεων διαχρονικά, το 2016 και το 2018 βραβεύτηκε ως το επιμελητήριο της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας να επιδείξει μεγάλο όγκο εργασιών, εντός και εκτός συνόρων. Πρόκειται για τη «φωνή» των επιχειρήσεων στο Greater Manchester, με δυναμική και ουσιαστική παρουσία, όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και γενικότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και φυσικά σε διεθνές επίπεδο, με ένα δίκτυο στρατηγικών συνεργατών σε πέραν από 90 χώρες. 

Το Greater Manchester Chamber of Commerce παρέχει ευρύ φάσμα υπηρεσιών στις χιλιάδες των εταιρειών μελών του, με σκοπό να μεγαλώσουν και να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις και τα δίκτυά τους. Με πλούσια εμπειρία και με την στήριξη των εταίρων του, το GMCC στοχεύει στη συνεχή βελτίωση και των δικών του υπηρεσιών, τόσο εντός της Μεγάλης Βρετανίας όσο και στο εξωτερικό. Και αυτό γιατί η Consultics, ως «στρατηγικός συνεργάτης», αποκτά προτεραιότητα σε σχέση με τη συνδρομή του GMCC προς την εξεύρεση λύσεων και διεκπεραίωση στόχων των πελατών της. Αξίζει να σημειωθεί και το γεγονός ότι μέσω της στρατηγικής αυτής συνεργασίας, η Consultics θα εκπροσωπεί πλέον το GMCC στη Μέση Ανατολή και ειδικότερα στο Κατάρ.

Λίγα λόγια για τη Consultics
Η Consultics ιδρύθηκε το 2013 στη Λευκωσία, με σκοπό να βοηθήσει επιχειρήσεις στη χώρα να διαχειριστούν το σοκ της τότε οικονομικής κρίσης, να διατηρηθούν ζωντανές και ακολούθως να βάλουν πλώρη και για άλλες αγορές, όπως της Μέσης Ανατολής. Με την πάροδο των χρόνων ο όγκος των υπηρεσιών της εταιρείας αυξήθηκε ραγδαία, ενώ ο κύκλος των δραστηριοτήτων της επεκτάθηκε και διεθνώς, με φυσική παρουσία σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και το Κατάρ, αλλά και εργασίες σε Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδά και Φιλιππίνες.

Ειδικότερα σε σχέση με το Greater Manchester Chamber of Commerce, η εταιρεία Consultics επιλέχθηκε μέσω συγκεκριμένων και προκαθορισμένων διαδικασιών για να το εκπροσωπήσει στην Μέση Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στο Κατάρ.

Η Consultics δραστηριοποιείται σε τέσσερις διαφορετικούς τομείς και ο καθένας περιλαμβάνει αριθμό συγκεκριμένων υπηρεσιών, που είτε συνδυάζονται είτε προσφέρονται ως ανεξάρτητες. Το ζητούμενο για την εταιρεία Consultics δεν είναι ο τομέας δραστηριοποίησης μιας εταιρείας, αλλά οι πραγματικές της ανάγκες για ανάπτυξη. Η πολυπολιτισμική και πολυεθνική ομάδα της Consultics είναι το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει, με εξειδικευμένη προσέγγιση για κάθε πελάτη με τον οποίο συνεργάζεται, βασισμένη στην αξιοποίηση βέλτιστων πρακτικών, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Οι κυριότερες κατηγορίες πελατών της εταιρείας δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους τομείς των προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (fast moving customer goods), της αρχιτεκτονικής, του αθλητισμού σε γενικό πλαίσιο, της νομικής, των συμβουλευτικών υπηρεσιών και των εκδηλώσεων μεγάλης εμβέλειας. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας