Μεγάλη επιτυχία για το πρώτο Millennial Entrepreneurs Summit

  22/11/2019 08:35
Μεγάλη επιτυχία για το πρώτο Millennial Entrepreneurs Summit

Μεγάλη επιτυχία για το πρώτο Millennial Entrepreneurs Summit

  22/11/2019 08:35

Πέραν των 400 διάδοχων των κυπριακών επιχειρήσεων συγκεντρώθηκαν στο πρώτο το Millennial Entrepreneurs Summit που διοργάνωσε η IMH με χορηγούς τις PwC Κύπρου, Cyta και Τράπεζα Κύπρου, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία αποτελώντας  το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς που ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στη νέα γενιά επιχειρηματικών ηγετών στην Κύπρο.

RELATED ARTICLESΗ γενιά των millennials θα αναλάβουν την ηγεσία των κυπριακών επιχειρήσεων μέχρι το 2030, σε μια διαδικασία όπου η μια γενιά διαδέχεται με αξιώσεις την άλλη, κληροδοτώντας η μια και κληρονομώντας η άλλη επιτεύγματα και αξίες, όλα στοιχεία της πλοκής σε ένα έργο με άριστες κριτικές, που αναζητεί ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Στόχος του Millennial Entrepreneurs Summit ήταν ο εμπλουτισμός των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και των γνώσεων όλων των millennial entrepreneurs μέσω εμπεριστατωμένων παρουσιάσεων και ομιλιών και, ειδικότερα, των γνώσεων και των εμπειριών ενός αναγνωρισμένου κίνητρου ομιλητή του καταξιωμένου και ταλαντούχου motivational speaker Dex Torricke-Barton.

Οι συμμετέχοντες στο «The Millennial Entrepreneurs Summit 2019» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Fireside Chat με την millennial Υφυπουργό Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου. Παράλληλα, η τις σκέψεις τους για τη Νέα Γενιά Επιχειρηματιών μοιράστηκαν με το κοινό οι CEOs της PwC Κύπρου, Ευγένιος Ευγενίου και της CΥΤΑ, Ανδρέας Νεοκλέους και o Director of Corporate Banking Division της Τράπεζας Κύπρου,  Ξένιος Κονομής.

Το πρώτο “The Millennial Entrepreneurs Summit” διοργανώθηκε στο πλαίσιο του The Millennial Entrepreneurs Project, που ανέλαβε η IMH η οποία μέσα από διασκέψεις, συναντήσεις και μέσα ενημέρωσης, φιλοδοξεί να φέρει μαζί τους νέους επιχειρηματίες προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί τους, να μάθει και να μοιραστεί ιδέες που θα διαμορφώσουν την κυπριακή επιχειρηματικότητα της επόμενης δεκαετίας.

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας