Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

400 Millennial Entrepreneurs σε μία σύναξη

Για πρώτη φορά 400 και πλέον διάδοχοι των κυπριακών επιχειρήσεων συγκεντρώνονται μαζί σε ένα συνέδριο που στόχο έχει να εντοπίσει, να εμπνεύσει και να ενασχοληθεί με τους νέους επιχειρηματικούς ηγέτες στην Κύπρο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη συνάντηση που έγινε ποτέ και το Millennial Entrepreneurs Summit αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς, αφιερωμένο αποκλειστικά στη νέα γενιά επιχειρηματικών ηγετών στην Κύπρο.

To συνέδριο διοργανώνεται από την IMH με χορηγούς τις PwC Κύπρου, Cyta και Τράπεζα Κύπρου στις 21 Νοεμβρίου και στοχεύει στον εμπλουτισμό των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και των γνώσεων όλων των millennial entrepreneurs μέσω εμπεριστατωμένων παρουσιάσεων και ομιλιών και, ειδικότερα, των γνώσεων και των εμπειριών ενός αναγνωρισμένου κίνητρου ομιλητή του καταξιωμένου και ταλαντούχου motivational speaker Dex Torricke-Barton.
Οι συμμετέχοντες στο «The Millennial Entrepreneurs Summit 2019» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Fireside Chat με την millennial Υφυπουργό Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου. Ακολούθως, τις σκέψεις τους για τη Νέα Γενιά Επιχειρηματιών θα μοιραστούν με το κοινό οι CEOs της PwC Κύπρου, Ευγένιος Ευγενίου και της CΥΤΑ, Ανδρέας Νεοκλέους και o Director of Corporate Banking Division της Τράπεζας Κύπρου,  Ξένιος Κονομής.

Ποιοι είναι οι Millennials;
Η ηλικία τους κυμαίνεται από 25 μέχρι 45 ετών και αποτελεί τη γενιά που ανά το παγκόσμιο αλλάζει το πρόσωπο των επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι νέοι και νέες, σε σύγκριση με τις παλαιότερες γενιές επιχειρηματιών, τολμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή ακόμα να πάρουν στα χέρια τους την ηγεσία των ήδη υπαρχόντων εταιρειών, οδηγώντας τες σε μονοπάτια που στους άλλοτε προκατόχους τους φαίνονταν πολύ τολμηρά ή ακόμα και «επικίνδυνα».

Η δυναμική των Millennials, καθώς και η μεγάλη επιρροή τους στις προηγούμενες γενιές επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό όλους τους τομείς της βιομηχανίας και οικονομίας του τόπου. Οι παλαιότερες γενιές επιχειρηματιών βασίζονταν περισσότερο στα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης, προώθησης προϊόντων, αγοράς και πώλησης, ενώ οι Millennials είναι πλέον η γενιά που λατρεύει την τεχνολογία και παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται στον κόσμο κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αλλαγή σκυτάλης
Η αλλαγή σκυτάλης στις κυπριακές επιχειρήσεις είναι αναμφίβολα μια άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη, η οποία σε συνδυασμό με τη «δράση» των Millennials στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να εξελίξει τις επιχειρήσεις τους στον μέγιστο δυνατό βαθμό και να επιτύχει τα προσωπικά και επιχειρησιακά οράματά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.
Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22 505 555 και στο email: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά