Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η 41η Τελετή Αποφοίτησης του The Cyprus Institute of Marketing

Το CIM ολοκληρώνοντας ακόμα μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά διοργάνωσε την Τετάρτη 13  Νοεμβρίου 2019 στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20. 
 
Η τελετή έλαβε ιδιαίτερα πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της αποφοίτησης της πρώτης ομάδας φοιτητών του καινοτόμου και πρωτοποριακού προγράμματος «MSc Digital Marketing» που προσφέρεται σε συνεργασία με το κορυφαίο University of West London. Στην τελετή παρευρέθηκαν πολιτειακοί αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, απόφοιτοι και μέλη του CIM. Μετά την τελετή ακολούθησε επίσημη δεξίωση.
 
 
 
 
Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Ύπατος Αρμοστής της Βρετανίας κ. Stephen Lillie ο οποίος εξήρε το έργο του CIM τα τελευταία 41 χρόνια και έκανε ειδική μνεία στην ακαδημαϊκή αριστεία των προγραμμάτων του CIM καθώς και για την διασύνδεση του επιχειρηματικού κόσμου με το CIM δίδοντας έτσι εξαιρετικής πιθανότητες εργοδότησης στους απόφοιτους του CIM.
 
 

Το CIM εδώ και 41 χρόνια καταρτίζει και εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων προσφέροντας τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για επαγγελματική καταξίωση και ανέλιξη.
 
Στην τελετή προσφέρθηκαν χρηματικά βραβεία σε πρωτεύσαντες φοιτητές από την Harneys LLC, PWC, Paradisiotis Group, Green Energy Group, Όμιλος Παπαέλληνας, Columbia Shipmanagement, Tototheo και FXTM, αποδεικνύοντας περίτρανα το κύρος του CIM ανάμεσα στις επιχειρήσεις.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το CIM είναι το μοναδικό ακαδημαϊκό ίδρυμα ανά το παγκύπριο που ανέκαθεν η είσοδος στην αποφοίτηση και στην δεξίωση είναι δωρεάν για όλους τους απόφοιτους και προσκεκλημένους.
 
 

 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ