IN Business Awards 2019: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Best Workplace – Εργοδότης Προτίμησης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 46 υποψήφιους στις 9 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2019 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα 12α βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Τα 12α ΙΝ Business Awards παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Powered by epic. Aργυροί χορηγοί TFI Markets και Glenfiddich. Χορηγός επικοινωνίας Άλφα Κύπρου  

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Best Workplace – Εργοδότης Προτίμησης
Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ
Από την ίδρυσή της, η Α. Ζορπάς & Υιοί θεωρεί ότι το σημαντικότερο της κεφάλαιο είναι οι άνθρωποί της. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που βασίζει τη σχέση με το προσωπικό της στον σεβασμό, την ειλικρίνεια, την καλή επικοινωνία και την εμπιστοσύνη, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξή του μέσα από διαρκή εκπαίδευση και ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης. Παράγοντα ζωτικής σημασίας αποτελεί για τη διεύθυνση η διατήρηση ενός υγιούς εσωτερικού περιβάλλοντος, με την υιοθέτηση κατάλληλων πρακτικών αναφορικά με παροχή ωφελημάτων, μεθόδους επιβράβευσης και ενέργειες που προωθούν την υγεία και την ευεξία.
 
3CX
Η 3CX είναι μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες ενοποιημένων επικοινωνιών παγκοσμίως. Οι εργαζόμενοί της έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέες τεχνολογίες και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο καινοτόμους επαγγελματίες του κλάδου. Παρέχει ανταγωνιστικούς μισθούς, ωφελήματα και ευκαιρίες ανέλιξης. Τα γραφεία της στη Λευκωσία διαθέτουν γυμναστήριο, πισίνα και χώρους χαλάρωσης. Ακόμα, η διευθύνουσα ομάδα εφαρμόζει την πολιτική open door, ενθαρρύνοντας το αίσθημα της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, την κατανόηση, την ομαδικότητα και τη συνεργασία.

AMDOCS
Το να είναι εργοδότης προτίμησης αποτελούσε πάντα πρoτεραιότητα για την Amdocs. Θεωρεί σημαντικό οι εργαζόμενοί της να ασχολούνται με αυτό που αγαπούν και να το κάνουν με πάθος διασκεδάζoντας. Έτσι, ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και δεν φοβούνται να δοκιμάζουν καινοτόμες κουλτούρες. Οι άνθρωποί της αποτελούν συχνά πρότυπο στον τομέα τους, επηρεάζουν αποφάσεις και συμβάλλουν στη διαμόρφωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με πρωτότυπους ψηφιακούς μετασχηματισμούς. Ακόμα, δέσμευση για την εταιρεία αποτελεί ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και την εργασιακή ισότητα.

ICTS IN CYPRUS
Η ICTS δραστηριοποιείται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον χώρο της ασφάλειας από το 2009 με δύο θυγατρικές εταιρείες του διεθνούς ομίλου ICTS Europe SAS, την ICTS Cyprus και την ICTS Airports Security. Στα μεγάλα έργα που αναλαμβάνει παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας σε αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, λιμένες, μαρίνες, τουριστικές εγκαταστάσεις, βιομηχανίες και άλλους οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Η εταιρεία διατηρεί κεντρικούς επιχειρησιακούς σταθμούς σε όλες τις πόλεις και εργοδοτεί πάνω από 530 άτομα.
 
PARIMATCH
Η εταιρεία έχει συνδέσει το όνομά της με τη φροντίδα του προσωπικού της. Διαθέτει γραφεία με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και η ευχάριστη ατμόσφαιρα συνδυάζεται με δωρεάν γεύματα που προσφέρονται σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ξεκούρασης με ηλεκτρονικά παιχνίδια, darts και ποδοσφαιράκι. Παρέχει ευέλικτο ωράριο, ιατροφαρμακευτική κάλυψη και κουλτούρα πολυπολιτισμική, διευκολύνοντας την προσαρμογή των νέων μελών. Εκτός από τα team-building activities διοργανώνονται οικογενειακές εκδηλώσεις, φροντίζοντας την ισορροπία εργασιακής και προσωπικής ζωής. Παρέχονται ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων, corporate discount scheme και επιχορηγημένα μαθήματα αγγλικών σε εργάσιμες ώρες.

Δειτε Επισης

Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Ανοίγει ο δρόμος για απασχόληση ξένων εργαζομένων-Συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι με πρόταση Παναγιώτου