Ό,τι συμβαίνει στα Ταμεία Πρόνοιας & Συντάξεων, στο 10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ

InBusinessNews  14/11/2019 10:15
Ό,τι συμβαίνει στα Ταμεία Πρόνοιας & Συντάξεων, στο 10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ

Ό,τι συμβαίνει στα Ταμεία Πρόνοιας & Συντάξεων, στο 10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ

InBusinessNews  14/11/2019 10:15
Το Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έχει καταστεί πλέον θεσμός και έρχεται να καλύψει όλα τα νεότερα ζητήματα για το Συνταξιοδοτικό Σύστημα στην Κύπρο και το εξωτερικό σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Η Aon παρουσιάζει το «10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ» την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας. Πιο συγκεκριμένα, το Συνέδριο αντιμετωπίζει κι εμβαθύνει στις αναδιαρθρώσεις και στις πολιτικές και συγκεκριμένα στις επενδυτικές πολιτικές και στρατηγικές που αφορούν τόσο το Κυπριακό Σύστημα Συνταξιοδότησης όσο και την διεθνή σκληρή πραγματικότητα. Άλλωστε, το Συνταξιοδοτικό αφορά ολόκληρες κοινωνίες την Ανάπτυξη κι Οικονομία τους.

RELATED ARTICLES


 
Τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα όπως και τα Ταμεία Πρόνοιας αφορούν άμεσα εκατομμύρια ασφαλισμένους, σε παγκόσμια κλίμακα. Οι εκάστοτε πολιτικο-οικονομικές μικροαλλαγές επηρεάζουν τη δομή και τη μορφή κάθε Συνταξιοδοτικού Συστήματος, ενώ και οι παραμικρές «αστάθειες» αποτελούν εν δυνάμει νέο αστάθμητο παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία τους. Από τη μία, οι Οδηγίες της Ε.Ε. δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά των κυβερνήσεων και τα θεμέλια Ταμείων και Προγραμμάτων, από την άλλη καινούργια Συνταξιοδοτικά Προϊόντα που κάνουν την εμφάνισή τους θέτουν τις δικές τους προκλήσεις. Οι Διαχειριστικές Επιτροπές και οι Θεσμικοί Επενδυτές καλούνται να επιδείξουν ετοιμότητα, ενημέρωση, ορθή αντίληψη, να λάβουν τις πλέον έξυπνες -και με μακροχρόνια εφαρμογή και ροή- αποφάσεις, προασπίζοντας πάντα και πρώτα από όλα τα συμφέροντα των πολιτών.
 
Μία πολύ σημαντική ομιλήτρια στο συνέδριο, η  Melissa McDonald, Global Head of ProductEquities & Responsible Investment της HSBC του Ηνωμένου Βασιλείου, θα αναλύσει πώς θα είναι τα Συνταξιοδοτικά Συστήματα την επόμενη δεκαετία και ποιες είναι οι μελλοντικές τους ευκαιρίες. Ακόμη, ο κ.  Mark Roberts, Principal Consultant της Aon Retirment Solutions Ltd των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα παρουσιάσει πώς τα ταμεία προνοίας οφείλουν να σκεφτούν την οικονομική ευημερία και ευρωστία των μελών τους.
Ακροατήριο Συνεδρίου
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: Διαχειριστικές Επιτροπές Ταμείων Προνοίας και Συντάξεων, Διευθυντικό Προσωπικό, σύμβουλους Ταμείων, διαχειριστές Κεφαλαίων, Τραπεζικούς Οργανισμούς, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, αναλογιστές, εσωτερικούς κι εξωτερικούς ελεγκτές, αρμόδιες Κρατικές Αρχές, Γενικούς και Οικονομικούς Διευθυντές, Στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη Θεματολογία του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.  
 
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτές: Aon και ΙΜΗ
Χορηγός (μέχρι τώρα): Eurobank Cyprus Ltd
Χορηγοί Επικοινωνίας: IPE International Publishers Ltd, Περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER και περιοδικό Gold
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας