RFM NETWORK: H πλατφόρμα των 115 ραδιοφώνων

Η RFM NETWORK άρχισε στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 2017 και μέσα σε δύο χρόνια έγινε η μεγαλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακών ραδιοφώνων με 45 Θεματικά Μουσικά (Generic Radios) και άλλα 70 Ιδιωτικά Ραδιόφωνα (Private Radios) στην Ευρώπη, με το χαρακτηριστικό ότι είναι όλα Royalty Free - Ελεύθερα Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της RFM NETWORK, που επιλέγουν να έχουν στα επαγγελματικά υποστατικά τους μουσική από τα ραδιόφωνά της, ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώνουν τους (ΟΣΔ) Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης (PRS GRAMMO και CNR για Κύπρο) για δικαιώματα πνευματικά ή και συγγενικά.

Για παράδειγμα, μία αλυσίδα με 15 καταστήματα ρούχων ή εστιατορίων μπορεί να ενοποιήσει όλα της τα υποκαταστήματα με ένα ήχο (In Store Radio) με καθημερινό Play List από επαγγελματία Play List Maker και να τοποθετήσει διαφημιστικά της σποτ/ανακοινώσεις προσφορές κτλ. είτε είναι δικά της είτε είναι συνεργατών της και με σημαντικό - πολύπλευρο όφελος! Αυτό δεν περιορίζεται μόνο σε αλυσίδες καταστημάτων, αλλά και σε μεμονωμένα - μικρά ή και μεγάλα καταστήματα, café, εστιατόρια, γυμναστήρια, ακόμα και ξενοδοχεία, τα οποία επιλέγουν απρόσκοπτα όποιο από τα 45 και πλέον μουσικά ραδιόφωνα τα οποία δεν έχουν διαφημίσεις. Η RFM NETWORK πρώτη εφαρμόζει αυτή την τεχνολογία σε τόσο μεγάλη κλίμακα και με τόσες επιλογές.
 
Τράπεζα με 500.000 τραγούδια
Η συνεργασία μας με 5.000 καλλιτέχνες ανέντακτους στους ΟΣΔ έχει βάλει στη μουσική μας τράπεζα 500.000 τραγούδια με 20+ μουσικές κατηγορίες (Genres)
δημιουργώντας ραδιόφωνα όπως: Pop, Dance, World, RNB, Rock, Latin, Carnival, Chillout, Ambient, Folk, Christmas, Ελληνικό Ποπ, Ελαφρόλαϊκό και Metal.
 
Τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μας  είναι ότι πρώτοι  εφαρμόσαμε στο  Royalty Free πλαίσιο:
 
1. Τη δημιουργία ελληνικής μουσικής.
2. Τη δημιουργία Royalty Free Radio με ζωντανές εκπομπές, ειδήσεις και ένθετα.
3. Τη δημιουργία Live Dj Radio με επαγγελματίες Djs να μιξάρουν ζωντανά.
4. Την τοποθέτηση διαφημίσεων στα ιδιωτικά ραδιόφωνα (In Store Radios).

Μερικοί από τους πελάτες μας σήμερα είναι οι: McDonalds, OJO, Papantoniou Supermarkets, Pizza Hut, Smart, KFC, Pop Life, EPIC, Athienitis, Spar, Superhome, Mall of Cyprus, Nicosia Mall, United Colors of Benetton, Gloria Jeans, Stephanis, Coffee Islands, Atlantica Hotels & Resort και πολλοί άλλοι!

Οι συνολικές ακροάσεις στην Κύπρο υπολογίζουμε να φθάνουν τα 15 εκατομμύρια ετησίως και όταν λέμε ακροάσεις εννοούμε τις συνολικές επισκέψεις ατόμων στους χώρους όπου υπάρχει η μουσική της RFM NETWORK.

Το μεγαλύτερο μας στοίχημα είναι η έναρξη των εργασιών μας στην Ελλάδα από πριν το τέλος του έτους, όπου υπολογίζουμε σε πολύ μεγαλύτερα νούμερα.

Σκοπός μας, πέρα από την παροχή Royalty Free Music, είναι να ενοποιούμε αλυσίδες καταστημάτων, ακόμα και μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, με την προοπτική τοποθέτησης στοχευμένων ραδιοφωνικών διαφημίσεων, οι οποίες θα φθάνουν στα αυτιά του καταναλωτή την ώρα που κάνει τα ψώνια του ή και ψυχαγωγείται.

Είναι διαφορετικό να ακούς διαφήμιση με προσφορές για πατατάκια στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο, από το να ακούς αυτές τις προσφορές όταν είσαι εντός της υπεραγοράς!
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Αλέξανδρου Παναγούλη 1, Novel Tower,
Γραφείο 10, Λάρνακα 6057
Τηλέφωνο: 22449917 | 99 609161
E mail: Info@rfm.network
Ιστοσελίδα: www.rfm.network

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά