1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work

InBusinessNews  12/11/2019 18:00
1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work

1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work

InBusinessNews  12/11/2019 18:00
Το Κυπριακό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και η πλατφόρμα HelpRefugeesWork σας προσκαλούν στην 1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work.

RELATED ARTICLES


H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου από τις 9 πμ έως τις 5μμ. στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας (Νικηφώρου Φωκά 40, Λευκωσία 1016).

H 1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work τελεί υπό την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ύπατης Αρμοστείας των Η.Ε για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στην Κύπρο και του Δήμου Λευκωσίας. Την εκδήλωση στηρίζουν  το ΚΕΒΕ, o ΟΕΒ, ο ONEK,  το CSR Cyprus, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, και το CASA College.

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το IΝBusiness και ο Dialogos Media Group.

Η Έκθεση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να επωφεληθούν από τα ταλέντα και την ποικιλία των επαγγελματικών δεξιοτήτων που φέρουν τα άτομα με προσφυγικό υπόβαθρο στην Κύπρο. Συμμετέχοντας σε αυτήν την πρωτότυπη εκδήλωση, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικό αριθμό υποψηφίων (Κάτοχους Διεθνούς Προστασίας και αιτητές ασύλου) για να εντοπίσετε τους ιδανικούς για τις αναγκών σας. Ταυτόχρονα, παρέχετε ουσιαστικές ευκαιρίες σε ανθρώπους που προσπαθούν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.
 
Η συμμετοχή στην Έκθεση είναι εντελώς δωρεάν.
Λόγω περιορισμένου χώρου, οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής, επισκεφτείτε τη σελίδα: https://cyrefugeecouncil.org/refugeeswork-career-fair-2019/
Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Σταύρο Σταύρου στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Email: info@helprefugeeswork.org
Τηλ:  22205959
 
*Η πρωτοβουλία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ)
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας