Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Decentralized Nicosia Chapter

Το Decentralized Nicosia Chapter, το οποίο αποτελεί μέρος του οράματος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου αποκεντρωμένου δικτύου κεφαλαίων (Chapters) που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον σε σχέση με την Τεχνολογία Blockchain και τις εφαρμογές της, διεξήγαγε εκλογές στις 16/10/2019, για την ανάδειξη της νέας εκτελεστικής επιτροπής του.

Η νέα τετραμελής Εκτελεστική Επιτροπή του Decentralized Nicosia Chapter έχει ως εξής:

· Πρόεδρος: η κα Αντωνία Μιχαήλ
· Αντιπρόεδρος: κ. Γιώργος Αγαθαγγέλου
· Ταμίας: κ. Αλέξης Νικολάου
· Γραμματέας: κ. Γιώργος Μασούρας

Αξίζει να σημειωθεί ότι Decentralized Nicosia Chapter αποτελεί μία από τις κορυφαίες κοινότητες Blockchain της Λευκωσίας προσφέροντας δωρεάν και ανοιχτές διαλέξεις για το Blockchain στο ευρύ κοινό.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συνεργασίες, όπως η συνεργασία με το Institute For the Future, την Κυβέρνηση του Καναδά, το Cyprus Blockchain Association, το Cyprus Blockchain Technologies, το Bitcoin Club Cyprus, το Greek Cryptocurrency Community, τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης, και άλλους. Το λεπτομερές πρόγραμμα των ημερησίων διατάξεων των συνεδριάσεων μπορεί να βρεθεί στον ειδικό ιστότοπο του Nicosia Chapter - ήτοι www.decentralized.com/groups/decentralized-nicosia-chapter/.

Οι επόμενες συναντήσεις του Decentralized Nicosia Chapter, επίσης ανοικτές στο ευρύ κοινό, θα διεξάγονται συνήθως κάθε 3η Τετάρτη του μήνα. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, ώρα 19:00, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν δύο παρουσιάσεις:
  • "Blockchain Intro and Blockchain for Business: Going beyond the hype", από την κα Αντωνία Μιχαήλ (MBA, LLM (Int. Bus.) – Σύμβουλος σε θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης (ΞΠΧ/ΧΤ) –, Πρόεδρος του Decentralized Nicosia Chapter)
     
  • "Blockchain-based Self Sovereign Identities and eIDAS", από την κα Χριστιάνα Αριστείδου (Technology-Business Lawyer – Εθνική Αντιπρόσωπος στο ISO TC/307 για το Blockchain και DLTs, ITU FG DLT – Ιδρυτικό Μέλος και Αντιπρόεδρος του Cyprus Blockchain Association)
Όλα τα μέλη και φίλοι του Decentralized Chapter καλούνται να συμμετάσχουν και μπορούν επίσης να προσκαλέσουν φίλες/ους και οικογένεια σε αυτό το δωρεάν, εκπαιδευτικό σεμινάριο.
 
 

Δειτε Επισης

Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα