Επενδυτικό Φόρουμ στην Κίνα διοργάνωσε ο Invest Cyprus

Δελτίο Τύπου  12/11/2019 10:34
Επενδυτικό Φόρουμ στην Κίνα διοργάνωσε ο Invest Cyprus

Επενδυτικό Φόρουμ στην Κίνα διοργάνωσε ο Invest Cyprus

Δελτίο Τύπου  12/11/2019 10:34

Ο Οργανισμός ηγήθηκε αποστολής με Κύπριους επιχειρηματίες, οι οποίοι συμμετείχαν στο επενδυτικό φόρουμ, όπου παρουσιάστηκαν επενδυτικές ευκαιρίες και συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος σε πέραν των 150 υψηλόβαθμων στελεχών

 
Επενδυτικό φόρουμ διοργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων, Invest Cyprus, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Βουλής στην Κίνα, ενώ ηγήθηκε αποστολής με Κύπριους επιχειρηματίες.

RELATED ARTICLES


 
Το φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Γκουαγκτζού, αποτελεί το μεγαλύτερο κυπριακό επενδυτικό φόρουμ που έγινε ποτέ στην Κίνα. Εκπροσωπώντας τον Invest Cyprus, ο Νικόλας Θεοχαρίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως προορισμού επενδύσεων και επιχειρηματικής δραστηριότητας εντός της Ευρωπαϊκής αγοράς. Στις παρουσιάσεις και συζητήσεις τύπου πάνελ που ακολούθησαν, τα υπόλοιπα  μέλη της κυπριακής επιχειρηματικής αποστολής ανέδειξαν τις επενδυτικές ευκαιρίες σε παραδοσιακούς και αναδυόμενους τομείς της κυπριακής οικονομίας.
 
Συνολικά το φόρουμ συγκέντρωσε πέραν των 150 υψηλόβαθμων στελεχών κινεζικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της οικονομίας και καταγράφηκε από την πλευρά τους ζωηρό ενδιαφέρον για την χώρα μας, όπως διαφάνηκε κατά τις πολυάριθμες b2b συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τα μέλη της κυπριακής αποστολής.
 
Ο Invest Cyprus σε συνεργασία με τον αντίστοιχο οργανισμό της Κίνας, προτίθεται να διοργανώσει κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στοχεύοντας στην επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο χωρών, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων στη χώρα μας σε τομείς προτεραιότητας, περιλαμβανομένων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού.
 
 
 
 
 
 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας