IN Business Awards 2019: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Βιομηχανία-Μεταποίηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 46 υποψήφιους στις 9 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2019 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα 12α βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Τα 12α ΙΝ Business Awards παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Powered by epic. Aργυροί χορηγοί TFI Markets και Glenfiddich. Χορηγός επικοινωνίας Άλφα Κύπρου  

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Βιομηχανία-Μεταποίηση
ΑΛΑΜΠΡΑ - Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 
Η γαλακτοβιομηχανία, με την προϊοντική κατηγορία παραγωγής ΑΛΑΜΠΡΑ και τη σειρά παραδοσιακών ειδών Η ΓΙΑΓΙΑ βρίσκεται στην κορυφή της παραγωγής και εξαγωγής χαλουμιού. Εξάγει πέραν του 80% της παραγωγής της σε 40 χώρες, κατέχοντας άνω του 30% των συνολικών εξαγωγών αυθεντικού χαλουμιού, με διάθεση γαλακτοκομικών που ξεπερνούν τους 10.000 τόνους ετησίως. Το 2019 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επέκτασης της μονάδας της κατά 6.000 τ.μ., η οποία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό που εγγυάται υψηλή ποιότητα, κάτι στο οποίο συμβάλλουν οι 200 και άνω κατάλληλα εκπαιδευμένοι εργαζόμενοί της.

ΚΕΟ plc
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1927 και σήμερα αποτελεί πολυσύνθετο οργανισμό με ηγετική φυσιογνωμία στις αγορές μπίρας, κρασιού και σαμπάνιας, αλκοολούχων ποτών, χυμών, σκουός, εμφιαλωμένου νερού και canned food. Συμβαδίζει με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας, δίνει έμφαση σε κυπριακές πρώτες ύλες και δημιουργεί προϊόντα που καθιερώθηκαν στην αγοραστική συνείδηση του καταναλωτή. Τα εμπορικά της σήματα είναι συνυφασμένα με την Κύπρο και εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες.
 
KEAN SOFT DRINKS
Η βιομηχανία ιδρύθηκε το 1949 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% χυμών, νέκταρ, φρουτοποτών και αναψυκτικών από χυμό. Με τη δύναμη της παράδοσης στη χυμοποίηση φρέσκων φρούτων, της πείρας και της τεχνογνωσίας των 70 της χρόνων και των 200 εργαζομένων της, η ΚΕΑΝ προσφέρει σήμερα 76 προϊόντα και εξάγει σε 50 χώρες. Τα τελευταία χρόνια ανέλαβε, επίσης, την αντιπροσώπευση και τη διανομή στο λιανεμπόριο και στην αγορά horeca νέων ειδών, μέσω των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου - KEAN Trading, KFL Logistics και Kean Food Link.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, ηγέτιδα στον τομέα της, αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές βιομηχανίες της χώρας μας στον κλάδο παραγωγής και διανομής τροφίμων, προσφέροντας διαχρονικά, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Η μακρόβιος γαλακτοβιομηχανία βρίσκεται στην κορυφή των εξαγωγικών εταιρειών της Κύπρου, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 32 χώρες, ενώ διακρίνεται και για την εταιρική κοινωνική ευθύνη της, με το πρόγραμμα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, Συμμετοχή, να αγκαλιάζει όλη τη χώρα.

NICOLAIDES & KOUNTOURIS METAL COMPANY
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 και ασχολείται με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συναρμολόγηση μεταλλικών δομικών κατασκευών, με την παραγωγή προϊόντων ψυχρής κατεργασίας διαμόρφωσης και θερμομονωτικών ειδών πολυουρεθάνης. Τα τελευταία χρόνια ανέπτυξε σύγχρονο εσωτερικό εργαστήριο σχεδιασμού νέων ειδών και ελέγχου της παραγωγής, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο για τον τομέα δομικών κατασκευών και μέθοδο επαναχρησιμοποίησης αποβλήτων για παραγωγή προϊόντων θερμομόνωσης, για την οποία τιμήθηκε με το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας Τομέα Μεταποίησης - 2014 και με το Πρώτο Βραβείο Οικολογικής Καινοτομίας, Inneon -2016.

Δειτε Επισης

Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων