Ελληνική Τράπεζα: Δωρεάν μεταφορές χρημάτων μέχρι €1000

  07/11/2019 14:29
Ελληνική Τράπεζα: Δωρεάν μεταφορές χρημάτων  μέχρι €1000

Ελληνική Τράπεζα: Δωρεάν μεταφορές χρημάτων μέχρι €1000

  07/11/2019 14:29
Χρησιμοποιώντας το Web Banking και το Mobile App της Ελληνικής Τράπεζες οι πελάτες της κερδίζουν χρόνο και χρήμα, καθώς μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν μεταφορές χρημάτων σε τράπεζες της Κύπρου και της Ευρώπης (SEPA) ύψους μέχρι €1000.

RELATED ARTICLES


 
Με την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω Web Banking και Mobile App διευκολύνεται μεγάλος αριθμός πελατών της Ελληνικής Τράπεζας ώστε να διεκπεραιώνουν γρήγορα και χωρίς πρόσθετες χρεώσεις τις αναγκαίες συναλλαγές τους.
 
Με την παλιά τιμολογιακή πολιτική ίσχυαν χρεώσεις για τις μεταφορές χρημάτων εντός Κύπρου ή προς την Ευρώπη (SEPA), ακόμα και για ποσά μικρότερα των €1.000. Στη βάση των νέων ρυθμίσεων, οι μεταφορές SEPA ποσού ύψους έως €1000 σε όλες τις κυπριακές και ευρωπαϊκές τράπεζες που συμπεριλαμβάνονται στον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε ευρώ είναι δωρεάν όταν πραγματοποιούνται μέσω του Web Banking ή του Mobile App της Τράπεζας. Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους πελάτες μεταφέρουν συχνά χρήματα στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα τους γονείς φοιτητών.
 
Απαραίτητη θα είναι η χρήση των ψηφιακών μέσων της Τράπεζας. Αποκτώντας πρόσβαση στους λογαριασμούς, τις κάρτες και τα δάνειά τους μέσω του Web Banking, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταφορές με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, αλλά και να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τα υπόλοιπα των λογαριασμών και τις συναλλαγές που έχουν πραγματοποιήσει.
 
Ακόμη πιο απλή και έξυπνη εκδοχή των τραπεζικών συναλλαγών προσφέρει η εφαρμογή Mobile Banking, επιτρέποντας σε όσους τη χρησιμοποιούν να παρακολουθούν τους λογαριασμούς τους όπου και αν βρίσκονται και να στέλνουν χρήματα με ασφάλεια.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε με το Web Banking ή να κατεβάσετε το Mobile App θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας: www.hellenicbank.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας