Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Δημιουργώντας επιχειρήσεις με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον!

Στις μέρες μας, αποτελεί πλεονέκτημα για μια εταιρεία ή οργανισμό να δημιουργεί και να διατηρεί εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στην εκτίμηση, αλλά και με σκληρή δουλειά τόσο από τη διεύθυνση όσο και από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της κάθε επιχείρησης. Οι ΙΜΗ και PwC Κύπρου παρουσιάζουν το “18th Leadership & HR Management Conference” με στόχο να αναδείξει τις πρακτικές που ξεχωρίζουν στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Κεντρικό θέμα του συνεδρίου το: What makes a Great Place to Work?. Ραντεβού την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.  
 
Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, όλοι οι σύγχρονοι οργανισμοί οφείλουν να έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε οποιεσδήποτε αλλαγές προκύψουν, εταιρικά ή σε σχέση με το προσωπικό τους. Σημαντικό παράγοντα στην ποιοτική κι επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Σε στενή συνεργασία και με τη στήριξη της Διοίκησης, οικοδομεί σχέσεις εμπιστοσύνης στον εργασιακό χώρο, μεταξύ των εργαζομένων αλλά και προς τα στελέχη και τους διευθυντές. Κατά τη διαδικασία, στην οποία οι οργανισμοί προσπαθούν να μετατρέψουν τις προκλήσεις κι αλλαγές σε ευκαιρίες ανάπτυξης, δεν θα πρέπει να παραλείψουν να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους, καθώς και να βρουν τρόπους ενδυνάμωσης των σχέσεων με το προσωπικό τους.
 
Στόχος του Συνεδρίου είναι να συζητηθούν όλα τα μείζονα θέματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις και να ακουστούν λύσεις από διεθνούς εμβέλειας διακεκριμένους ομιλητές, προκειμένου να παραμείνουν δυναμικές, ανταγωνιστικές κι ευέλικτες στα νέα δεδομένα. Μεταξύ άλλων, θα καλυφθούν θέματα που αφορούν τη Διοίκηση μιας Επιχείρησης, όπως και το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα, θα αναλυθούν έννοιες, όπως: Ηγεσία Επιχειρήσεων, Οργανωτική Αποτελεσματικότητα, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, σημαντικότητα Απόκτησης Δεξιοτήτων από πλευράς των εργαζομένων, καθώς και θέματα που σχετίζονται με τη χρήση της Τεχνολογίας εντός των επιχειρήσεων. 
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: επιχειρηματικά στελέχη, διευθύνοντες συμβούλους, ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της Οικονομικής Δραστηριότητας, διευθυντές και στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και επαγγελματίες από τον χώρο της Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης και των Εργασιακών Σχέσεων, αλλά και προς σύμβουλους επιχειρήσεων.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτές: ΙΜΗ και PwC Κύπρου
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Advanced Management Solutions Ltd, The Entertainer, Gloria Jean’s Coffees, IMR/University of Nicosia™, Parimatch και SAP.
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: CIIM - Cyprus International Institute of Management
Υποστηρικτές: Doms Assets (Nicosia Business Centre), Kratis Training and Consulting Ltd και Relia Trading.
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, GOLD, REPORTER, Accountancy Cyprus και Carierista
 
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές, ΙΜΗ:
τηλέφωνο: 22505555
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ