Κέντρο Μαστού Κύπρου: Μπαίνει στο ΓΕΣΥ την 1η Νοεμβρίου

Η ομάδα του Κέντρου Μαστού Κύπρου έχει χαράξει μια επιτυχημένη και δυναμική πορεία τα τελευταία 2 χρόνια προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα σε όλες τις γυναίκες της Κύπρου. Διαχρονικό στόχο αποτελεί η ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση και η ποιοτική και άμεση αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Είναι το πρώτο ιδιωτικό κέντρο μαστού που ιδρύθηκε στην Κύπρο. Ένα κέντρο δημιουργημένο στην βάση διεθνών προτύπων και προδιαγραφών, που έχει σαν κύρια αξία την προσφορά στην ανθρώπινη ζωή και υγεία. Αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και άλλων επαγγελματιών υγείας που συνεργαζόμενοι παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον μαστό κάτω από την ίδια στέγη.

Από την ίδρυση και λειτουργία του το Κέντρο Μαστού Κύπρου έχει αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στην κάθε γυναίκα εφαρμόζοντας σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους που επιτρέπουν την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, χειρουργικές επεμβάσεις με σύγχρονες τεχνικές όπως επίσης και άλλες πολύπλοκες επεμβάσεις αποκατάστασης του μαστού, έτσι ώστε καμία γυναίκα να μην χρειάζεται να μεταβαίνει στο εξωτερικό για τη θεραπεία της. Όλα αυτά συνδυάζονται με όλες τις υπόλοιπες υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο, έτσι ώστε η κάθε γυναίκα να τυγχάνει της καλύτερης δυνατής και εξατομικευμένης  φροντίδας.

Η συνεργασία με αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών  με καταξιωμένους επιστήμονες δίνουν τη δυνατότητα συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών πάντα προς όφελος των ασθενών. Η συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού και η εισαγωγή νέων πρωτοποριακών μεθόδων συμβάλλουν στον σύγχρονο και σωστό τρόπο αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού. Το Κέντρο Μαστού Κύπρου βρίσκεται σε πορεία διαπίστευσης από την EUSOMA (European Society of Mastology), έτσι ώστε να καταστεί το πρώτο διαπιστευμένο Κέντρο Μαστού όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά την ιστορική αλλαγή που έγινε στον τομέα της υγείας στην Κύπρο με την εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ), το Κέντρο Μαστού Κύπρου δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι του συστήματος, έτσι που να δίνει την ευκαιρία στην κάθε γυναίκα να έχει μια υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα.


Πιστό στις αρχές του το Κέντρο Μαστού Κύπρου ενώνει τις δυνάμεις του με όλους τους υπόλοιπους και είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την ένταξη του στο ΓΕΣΥ από 1/11/2019.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς