Ο Κατασκευαστικός Τομέας απαιτεί σύγχρονες ταχύτητες, μεθόδους και πρακτικές

H RedMax Technologies παρουσιάζει το 2ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Ο Κατασκευαστικός Τομέας απαιτεί σύγχρονες ταχύτητες, μεθόδους και πρακτικές, όπως και την ψηφιοποίηση διαδικασιών αλλά και έξυπνες οικοδομές απόδοσης κι ασφάλειας. Οι νέες τεχνικές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους αποτελούν συχνά σωστή πρόκληση για τους πολιτικούς μηχανικούς, τους εργολάβους και τους αρχιτέκτονες. Το Συνέδριο παρουσιάζει με τον πλέον εύστοχο τρόπο όλες τις παρούσες κι επερχόμενες τάσεις όπως διακρίνονται στον ανταγωνιστικό Κατασκευαστικό Κλάδο.

Κτίρια μοντέρνας αρχιτεκτονικής, δομημένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποδίδουν ενεργειακά, με ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και εσωτερική διακόσμηση δεσπόζουν στην κυπριακή αγορά. Σαν άλλος ζωντανός οργανισμός, τα κτίρια έχουν το δικό τους δυναμικό ενδιαφέρον από άποψη καινοτομίας κι απόδοσης και κρύβουν μέσα τους ολόκληρα κεφάλαια κατασκευής, υλικών, σχεδίασης και φυσικά, ανθρώπινου δυναμικού. Το «2ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή των Κτιρίων» είναι εδώ για να αναλύσει όλα τα θέματα που αφορούν την κατασκευή κτιρίων! Οι ομιλητές μαζί με τους συμμετέχοντες θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τα χαρακτηριστικά που διέπουν τη σημερινή βιομηχανία που αφορά τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων ενώ θα εστιάσουν, μεταξύ άλλων, στο μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.Μεταξύ των ομιλητών και ο Atanas Zhelev, Ιδρυτής και CEO της Digital Architects Ltd. από την Austria, ο οποίος θα αναλύσει τις τάσεις στο composite engineering στην Αρχιτεκτονική και τις σχετικές τεχνικές και θεσμικές προκλήσεις. 

Το φετινό Συνέδριο έχει ως στόχο του να αποτελέσει πόλο έλξης για πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, γεωτεχνικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, περιβαλλοντικούς μηχανικούς, μηχανικούς ηλεκτρολογίας, δομικούς επιθεωρητές, τοπογράφους, σχεδιαστές και διακοσμητές κ.ά.. Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει, επίσης, το ενδιαφέρον από: διευθυντές εταιρειών Ανάπτυξης Γης, μελετητές, ερευνητές, και εκπροσώπους από πανεπιστήμια και κολλέγια που ειδικεύονται σε συναφείς κλάδους. Το Συνέδριο, τέλος, στοχεύει στο να προσελκύσει αξιωματούχους από αρμόδιες Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Σύμβουλους.

Πληροφορίες συνεδρίου
Οργανωτής:
IMH
Κύριος Χορηγός: Redmax Technologies Ltd
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Ergo Home Group, Hellenic Tzilalis, Muskita Aluminium Industries, Relia Trading Ltd
Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου, Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, RICS
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER 
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, Τηλέφωνο: 22505555, 
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού