Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Κυκλική Οικονομία στην Οικοδομική Βιομηχανία

Το 2ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων το οποίο παρουσιάζει η RedMax Technologies, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Το «2ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή των Κτιρίων» είναι εδώ για να αναλύσει όλα τα θέματα που αφορούν την κατασκευή κτιρίων! Οι ομιλητές μαζί με τους συμμετέχοντες θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τα χαρακτηριστικά που διέπουν τη σημερινή βιομηχανία που αφορά τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων ενώ θα εστιάσουν, μεταξύ άλλων, στο μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.

Ο Κατασκευαστικός Τομέας απαιτεί σύγχρονες ταχύτητες, μεθόδους και πρακτικές, όπως και την ψηφιοποίηση διαδικασιών αλλά και έξυπνες οικοδομές απόδοσης κι ασφάλειας. Οι νέες τεχνικές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους αποτελούν συχνά σωστή πρόκληση για τους πολιτικούς μηχανικούς, τους εργολάβους και τους αρχιτέκτονες. Το Συνέδριο παρουσιάζει με τον πλέον εύστοχο τρόπο όλες τις παρούσες κι επερχόμενες τάσεις όπως διακρίνονται στον ανταγωνιστικό Κατασκευαστικό Κλάδο. Μεταξύ των ομιλητών και ο Δρ Στέλιος Γιατρός, Επικούρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, Climate-KIC Hub Cyprus, ο οποίος θα μιλήσει για τις προοπτικές της Κυκλικής Οικονομίας στην Οικοδομική Βιομηχανία. Η Κυκλική Οικονομία έχει ως στόχο την αειφόρο ανάπτυξη μέσω της μείωσης των αποβλήτων που καταλήγουν στις χωματερές, πολλά από τα οποία οφείλονται στην οικοδομική βιομηχανία. Για αυτό τον λόγο η προοπτική υιοθέτησης αρχών κυκλικής οικονομίας στον σχεδιασμό των κατασκευαστικών έργων και στην διαχείριση των οικοδομικών αποβλήτων θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο. Ο Δρ Στέλιος Γιατρός θα δώσει ως παράδειγμα, δύο τέτοια έργα τα οποία υιοθέτησαν τις προοπτικές της κυκλικής οικονομίας, στην Κύπρο.
 
Το φετινό Συνέδριο έχει ως στόχο του να αποτελέσει πόλο έλξης για πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, γεωτεχνικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, περιβαλλοντικούς μηχανικούς, μηχανικούς ηλεκτρολογίας, δομικούς επιθεωρητές, τοπογράφους, σχεδιαστές και διακοσμητές κ.ά.. Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει, επίσης, το ενδιαφέρον από: διευθυντές εταιρειών Ανάπτυξης Γης, μελετητές, ερευνητές, και εκπροσώπους από πανεπιστήμια και κολλέγια που ειδικεύονται σε συναφείς κλάδους. Το Συνέδριο, τέλος, στοχεύει στο να προσελκύσει αξιωματούχους από αρμόδιες Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Σύμβουλους.
 
Πληροφορίες συνεδρίου
Οργανωτής: 
IMH
Κύριος Χορηγός: Redmax Technologies Ltd
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Ergo Home Group, Hellenic Tzilalis, Muskita Aluminium Industries, Relia Trading Ltd
Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου, Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, RICS
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, Τηλέφωνο: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Logicom: Στα ίδια επίπεδα η κερδοφορία λόγω αυξημένου χρηματοδοτικού κόστους
Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές