H Redmax παρουσιάζει τους κορυφαίους στον τομέα των έξυπνων κτιρίων

H RedMax Technologies παρουσιάζει το 2ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Οι ομιλητές μαζί με τους συμμετέχοντες θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τα χαρακτηριστικά που διέπουν τη σημερινή βιομηχανία που αφορά τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων ενώ θα εστιάσουν, μεταξύ άλλων, στο μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.
 
Ένα από τα κύρια θέματα του φετινού συνεδρίου είναι τα έξυπνα κτίρια. Με ομιλητές από την Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική, το συνέδριο  θα συζητήσουν νέες τεχνολογίες της αγοράς, το μέλλον των οπτικών ινών και της συνδεσιμότητας και ο αντίκτυπος τους στην κατασκευή κτιρίων. Οι ομιλητές Giovana Labegalini, Application Engineer της HUBER+SUHNER, Remco Sijmons, Project Manager της Emtelle και Thomas Martin, Principal Solutions Engineer της Calix θα δώσουν τη δική τους σκοπιά για το θέμα και παρουσιάσουν παραδείγματα έξυπνων κτιρίων.
 
Το φετινό Συνέδριο θα συγκεντρώσει πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, γεωτεχνικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, περιβαλλοντικούς μηχανικούς, μηχανικούς ηλεκτρολογίας, δομικούς επιθεωρητές, τοπογράφους, σχεδιαστές και διακοσμητές κ.ά.. Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει, επίσης, το ενδιαφέρον από: διευθυντές εταιρειών Ανάπτυξης Γης, μελετητές, ερευνητές, και εκπροσώπους από πανεπιστήμια και κολλέγια που ειδικεύονται σε συναφείς κλάδους. Το Συνέδριο, τέλος, στοχεύει στο να προσελκύσει αξιωματούχους από αρμόδιες Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Σύμβουλους.
 
Πληροφορίες συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Redmax Technologies Ltd
Χορηγοί: Ergo Home Group, Hellenic Tzilalis, Muskita Aluminium Industries, Relia Trading Ltd
Με τη στήριξη: Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου, RICS
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, Τηλέφωνο: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν