Φιλανθρωπικό Gala Dinner από την ΟΠΑΠ Κύπρου

InBusinessNews  21/10/2019 10:50
Φιλανθρωπικό Gala Dinner από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Φιλανθρωπικό Gala Dinner από την ΟΠΑΠ Κύπρου

InBusinessNews  21/10/2019 10:50

Με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της στην Κύπρο, η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ διοργανώνει φιλανθρωπικό δείπνο, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, στις 19:30, στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa, στη Λεμεσό.

RELATED ARTICLES


Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη», του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Το κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη του πολύπλευρου κοινωνικού έργου του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» αφορά και απευθύνεται προς επιχειρήσεις, οι δράσεις των οποίων συμβαδίζουν με το καλό του συνόλου, με την κοινωνική πρόοδο και την αρωγή των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται ιδιαίτερη στήριξη.

Η βραδιά, η οποία έχει διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσει μια αναβαθμισμένη εμπειρία συνδυασμού προσφοράς και ψυχαγωγίας, περιλαμβάνει:
•    Pre-dinner networking cocktail reception
•    Επίσημο δείπνο (4 course) με εκλεκτές γκουρμέ συνταγές, ειδικά εμπνευσμένες για την εκδήλωση, από τους σεφ του Parklane Resort & Spa
•    Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο
•    Κλήρωση μεγάλων χρηματικών βραβείων

Όλα τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22505555 ή 22505628 (κα Εύη Σταύρου) ή μέσω email στο evi.stavrou@imhbusiness.com  και  events@imhbusiness.com 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας