Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Συμμετοχή σε Ναυτιλιακό Συνέδριο Ευρωπαϊκού Επιπέδου

Η Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία φιλοξένησε στην Κύπρο το ετήσιο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ναυτιλιακού Δικαίου (European Maritime Law Organisation - EMLO), στις 17-18 Οκτωβρίου 2019, στη Λεμεσό. Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο συμμετείχε σαν επίσημος υποστηρικτής του Συνεδρίου μαζί με την Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών.

Κατά τη διάρκεια της Δεξίωσης καλωσορίσματος στις 17 Οκτωβρίου, ο κ. Dieter Rohdenburg, Αντιπρόεδρος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, απηύθυνε ομιλία καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς καλεσμένους και συνέδρους.

Την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι διεργασίες του Συνεδρίου, συγκεντρώνοντας ομιλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο κ. Sandro Santamato, Επικεφαλής Θαλάσσιων Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Claes Berglund Επερχόμενος Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Πλοιοκτητών (ECSA) και ο κ. Henrik Mørch, Διευθυντής των Μεταφορών, Λιμένων και άλλων Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συζητώντας θέματα για τους νέους κανόνες ανταγωνισμού, τις περιβαλλοντικές προκλήσεις και ρυθμιστικές τάσεις στην Ευρωπαϊκή Ναυτιλία.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, συμμετείχε σε δυο ομάδες συζήτησης με άλλους εκλεκτούς ομιλητές, εκπροσωπούμενο από τον κ. Erwin Derlagen, Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου συζητώντας τις περιβαλλοντικές προκλήσεις στη Ναυτιλία και από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Θωμά Καζάκο, σε ομάδα συζήτησης που αφορούσε τρέχοντα ρυθμιστικά θέματα που επηρεάζουν την Κυπριακή Ναυτιλία.

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»