Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

«Η Συσκευασία είναι σαν Θέατρο. Mπορεί και δημιουργεί ιστορίες» – Steve Jobs

Η συσκευασία ουδέποτε υπήρξε πιο δημιουργική, χρήσιμη και πολυδιάστατη όσο σήμερα που πρωταγωνιστεί σε τόσους τομείς.

Η σωστή συσκευασία δημιουργεί ιστορίες σε θέματα ασφάλειας και υγείας, αντανακλά την εικόνα και την ποιότητα προϊόντων και εταιρειών, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εμπορική τους επιτυχία και τη διαφοροποίησή τους από τον ανταγωνισμό, ενώ σε ότι αφορά τις προσπάθειες για τη προστασία του περιβάλλοντος, γράφει ιστορία με την εισαγωγή και προώθηση νέων οικολογικών λύσεων. Αποτέλεσμα αυτών; Η σταδιακή μετατροπή της συσκευασίας από κατηγορούμενη για τη ρύπανση του περιβάλλοντος, σε μεγάλο προστάτη του.

Από την ίδρυση της το 1979, η Dynamec εξειδικεύεται και ασχολείται αποκλειστικά με τον σημαντικό τομέα της Συσκευασίας. Με πάθος σε θέματα ποιότητας και εξυπηρέτησης, η Dynamec συνεχίζει να πρωτοπορεί και να πρωταγωνιστεί στη Κυπριακή αγορά και στον ευρύτερο τομέα της συσκευασίας προσφέροντας άμεσα λύσεις υψηλής ποιότητας στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της. Χωρίς να χάνει ποτέ το πελατοκεντρικό της χαρακτήρα, η Dynamec συνεχίζει να αναπτύσσεται και να διατρίβει σε νέες, ακόμη πιο εξειδικευμένες λύσεις αυξάνοντας το πελατολόγιο της τόσο στη Κύπρο όσο και το εξωτερικό με δέσμευση της την ποιοτική αριστεία προϊόντων και εξυπηρέτησης, όπως επιβεβαιώνεται και από τη συμμόρφωση της με το ISO 9001.           

Η Dynamec συνεισφέρει ουσιαστικά στη γενική προσπάθεια ανάπτυξης οικολογικής και κοινωνικής συνείδησης και ευθύνης στη Κύπρο. Για να το πετύχει αυτό, συμμετέχει ενεργά και χορηγεί σειρά εκδηλώσεων και σεμιναρίων που αφορούν θέματα προστασίας του περιβάλλοντος ενώ μέσω του έμπειρου και επιστημονικά καταρτισμένου της προσωπικού, συμβουλεύει και προωθεί οικολογικές λύσεις στα θέματα συσκευασίας. Γι’ αυτό η Dynamec διαθέτει τη πιο ολοκληρωμένη σειρά φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων συσκευασίας, που περιλαμβάνουν τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από φυτικές πρώτες ύλες όπως ζαχαροκάλαμο, αραβόσιτο, bamboo ή ακόμη και κουκούτσια αβοκάντο, υλικά βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα. 
 

 

Φέτος η Dynamec γιορτάζει τα 40 χρόνια της, ένα εκπληκτικό ορόσημο για οποιοδήποτε οργανισμό. Η Dynamec όμως γιορτάζει συνάμα τα 40 χρόνια σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης, ομαδικότητας και πάθους για πρόοδο και ανάπτυξη των ανθρώπων της. Μιας ομάδας που καταφέρνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της προσφέροντάς τους λύσεις που προσθέτουν αξία στα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους, που πιστεύει στη ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη και που οδήγησε τη Dynamec στην ηγετική θέση που κατέχει σήμερα. Ταυτόχρονα γιορτάζει πολλά χρόνια άριστης συνεργασίας με τους μεγαλύτερους  κατασκευαστές στο κόσμο, γεγονός που της επιτρέπει να παραμένει πάντοτε σε συνεχή επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της συσκευασίας και να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της βέλτιστες και τεχνολογικά αναπτυγμένες λύσεις.
 

 

Προσβλέποντας στα επόμενα 40 χρόνια, η Dynamec θα συνεχίσει τη παράδοση στη ποιοτική αριστεία προϊόντων και εξυπηρέτησης και την ανάπτυξή της σε νέους τομείς με στόχο πάντοτε τη καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου