London’s “Super Sewer”

To «3ο Συνέδριο Project Management» θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου από τις 08:30 έως τις 15:00 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το Συνέδριο διοργανώνεται από το PMI Cyprus Chapter και θα πραγματευθεί θέματα που σχετίζονται με το Project και Portfolio Management, τα Mega-Projects, το Leadership, Sustainability, Ethics και Risk Management.

Ο Andy Alder, Programme Director, Tideway London, UK θα βρίσκεται ανάμεσα στους καταξιωμένους ομιλητές. Στο Συνέδριο, ο Andy θα μιλήσει για το έργο Thames Tideway Tunnel στο Λονδίνο, το οποίο θεωρείται το νέο “Super Sewer Project”. 

O Andy έχει ενταχθεί στην ομάδα του έργου το 2015 σαν Programme Director αφού προηγούμενος είχε τον ρόλο του Chief Tunnel Engineer στην φάση του σχεδιασμού της λύσης ενώ ταυτόχρονα εκτελούσε καθήκοντα Project Manager. 

Σαν Programme Director του έργου, θα παρουσιάσει τη γενική εικόνα του έργου καθώς και των προκλήσεων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Θα αναφερθεί στην προσέγγιση που ακολουθούν με την ομάδα του για την αποτελεσματική διαχείριση αυτού του Mega Project. Πιο συγκεκριμένα, θα εξηγήσει το πώς διαχειρίζεται την επικοινωνία μεταξύ των διαφόρων συμβαλλόμενων μελών, τη στρατηγική του γύρω από το health & safety, καθώς και τα διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιεί η ομάδα στο έργο.

Για περισσότερες Πληροφορίες, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Διοργανωτής: PMI Cyprus Chapter, Συντονιστής: IMH, Κύριοι Χορηγοί: KPMG, Τράπεζα Κύπρου, Χορηγός: PMI, Contributing Sponsors: Hellenic Technical Enterprises, NewCytech, Odyssey, PrimeTel, Qobo, Talent Team Consulting, Εκπαιδευτικός Συνεργάτης:  CIIM – Cyprus International Institute of Management,
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση IMH -Tηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett