PrimeTel Plc και C.I.I.M: 30 μερικές υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21

Η PrimeTel Plc και το C.I.I.MCyprus International Institute of Management στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς δίνουν την ευκαιρία σε τριάντα άτομα να σπουδάσουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο, σε Λευκωσία και Λεμεσό για το ακαδημαϊκό έτος 2020 -21.

Οι 30 μερικές PrimeTel υποτροφίες είναι ύψους έως 50% και αξίας 165,000€ και στοχεύουν στην αριστεία του CIIM, του μόνου Business School στην Κύπρο με διπλή διεθνή αναγνώριση πέραν της πιστοποίησης από τις Κυπριακές αρχές ΔΙΠΑΕ και το  ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.  Είναι επίσης το μόνο business school στην Κύπρο, από το 2015 έως και σήμερα, που του απονεμήθηκαν 3 Palmes of Εxcellence από την Eduniversal με έδρα το Παρίσι. Οι PrimeTel υποτροφίες είναι για τα πιο κάτω μεταπτυχιακά προγράμματα:

Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA. Το μόνο ΜΒΑ στην Κύπρο με αναγνώριση από το  ΑΜΒΑ, και το EFMD/EPAS. Το CIIMMBA ανήκει στα 1% καλύτερα του κόσμου.

Μάστερ στη Διοίκηση MSc Business Management. Mε εξειδίκευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ - κατέλαβε την 21η θέση στη Δυτική Ευρώπη από την Eduniversal.

Μάστερ στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες - MSc Financial Services. Το μόνο πτυχίο στην Κύπρο που είναι αναγνωρισμένο στο πλαίσιο του προγράμματος Αναγνώρισης Πανεπιστημίων του Διεθνούς Συνδέσμου Επαγγελματιών Χρηματοοικονομικών Αναλυτών - CFA Institute.

Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Συμπεριφορά – MSc Human Resource Management & Organisational Behaviour. Το πτυχίο που έχει την προσυπογραφή του Κυπριακού Συνδέσμου Κυ.Συ.Δ.Α.Δ. - CyHRMA και την επαγγελματική πιστοποίηση του Society of Human Resource Management - SHRM της Αμερικής.

Μάστερ στην Επιχειρηματική Ευφυΐα και την Ανάλυση Δεδομένων – MSc in Business Intelligence & Data Analytics. Το πρόγραμμα τεχνολογικής αιχμής που πρωτοστάτησε στην εκπαίδευση ανάλυσης δεδομένων και στην ίδρυση του Κέντρου Καινοτομίας Τεχνολογιών Blockchain που συγκεντρώνει οικονομικούς και τεχνολογικούς φορείς, υπό την ηγεσία του CIIM με τη συνεργασία του UCL.

Μάστερ στην Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση (στα Ελληνικά). Απαραίτητο πτυχίο για εκπαιδευτικούς και διευθυντικά στελέχηόλων των κλάδων της εκπαίδευσης, αλλά και για εκπαιδευτές σε άλλους τομείς. Πολύ χρήσιμο, επίσης, για επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν τις διοικητικές τους δεξιότητες και τα ηγετικά τους προσόντα. 
 
Μάστερ στο Χρηματοοικονομικό Δίκαιο και τη Διεθνή Φορολογία- MSc in Financial Law& International Taxation. Προσφέρει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την παροχή ορθών χρηματοοικονομικών και φορολογικών συμβουλών τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Καλύπτει διαχείριση κινδύνων, συγχωνεύσεις και εξαγορές, δημιουργία εταιρειών, ομόλογα & δάνεια, και τη διαδικασία της διεθνούς φορολογίας υπό το φως του δικαίου της ΕΕ και των συνθηκών αποφυγής της διπλής φορολογίας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται από τις 15/10 μέχρι και τις 15/11/2019, ενώ οι αξιολογήσεις των αιτήσεων θα γίνουν αποκλειστικά από την ακαδημαϊκή επιτροπή του CIIM στη βάση προκαθορισμένων ποιοτικών κριτηρίων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια εισδοχής και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται, στο 77772446 ή στο www.ciim.ac.cy.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett