3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γεωργίας

InBusinessNews  16/10/2019 10:57
3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γεωργίας

3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γεωργίας

InBusinessNews  16/10/2019 10:57

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της Κυπριακής Οικονομίας, ο κλάδος της Γεωργίας χαρακτηρίζεται από προοπτικές, όραμα κι απαραίτητο στρατηγικό σχεδιασμό. Όλες οι τάσεις κι εξελίξεις του Γεωργικού Κλάδου όπως διαμορφώνεται στην Κύπρο θα ξεδιπλωθούν στο «3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γεωργίας», που παρουσιάζει η Ελληνική Τράπεζα, και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στο Κτήμα Κουσιουμή, στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


Το «3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γεωργίας» αποτελεί σημαντική συνάντηση αφιερωμένη στον κλάδο της Γεωργίας και στους εκπροσώπους του. Αποσκοπεί στο να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο ο Γεωργικός Τομέας του τόπου. Αφορά, δε, ένα κομμάτι της Κυπριακής Οικονομίας με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης, εφόσον αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και με ορθά μέσα. Το Συνέδριο σκοπεύει να καταπιαστεί με μείζονα ζητήματα, όπως: διαχείριση Άρδευσης, Παραγωγής και Εμπορίας, Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Γεωργικού Τομέα, Συντήρηση κι Αποθήκευση γεωργικών προϊόντων, Φυτοπροστασία, λοιπά Τεχνικά Θέματα Παραγωγής. Όλες οι θεματολογίες που θα αναλυθούν φέρουν στο επίκεντρό τους τις εξελίξεις, προοπτικές και πολιτικές που ισχύουν σε Κύπρο κι εξωτερικό. 

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλους όσοι εμπλέκονται με τον Γεωργικό Τομέα, αλλά και προς επαγγελματίες από συναφείς κλάδους, όπως είναι: γεωργοί, αγρότες, βιοκαλλιεργητές, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων, επιχειρηματικά στελέχη Αγροτικού Τομέα (τομείς Παραγωγής, Μεταποίησης κι Εμπορίας αγροτικών προϊόντων, Εφοδιασμού κι Υπηρεσιών), Φορείς των Αγροτικών Οργανώσεων, καθώς και οι εκπρόσωποι από Κρατικούς και Ημικρατικούς Φορείς.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής,  εδώ.

Πληροφορίες
Οργανωτής:
ΙΜΗ 
Κύριος Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus 
Υποστηρικτές: Πρεσβεία του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Κυπριακή Δημοκρατία και Zebranico Consulting Ltd
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας