Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Profile: Πρόσφατες διακρίσεις από διεθνείς εκδόσεις και αναλυτές

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει τις πιο πρόσφατες διακρίσεις των καινοτόμων λύσεων της για τον Χρηματοοικονομικό τομέα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Profile Software έχει χαρακτηριστεί ως ‘One to Watch’ στην Ευρώπη βάσει της επιχειρηματικής αριστείας από τα European Business Awards, που αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους και παλαιοτέρους διεθνείς διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας. 
 
Η Profile Software εστιάζοντας στην  παροχή λύσεων προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της, επενδύει συνεχώς στην περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων της, συγκεκριμένα: του FMS.next, της Universal Digital Banking πλατφόρμας, του Axia, του omni-channel συστήματος διαχείρισης επενδύσεων, του Acumennet, της ολοκληρωμένης real-time Front-to-Back Office λύσης Treasury και του RiskAvert, της σύγχρονης εφαρμογής διαχείρισης κινδύνου και capital adequacy. Στόχος της εταιρείας είναι να ανταποκρίνεται επιτυχημένα στις εξελισσόμενες ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού του τραπεζικού τομέα και των οργανισμών διαχείρισης επενδύσεων διασφαλίζοντας παράλληλα απαράμιλλη εμπειρία χρήστη.
 
Επιπρόσθετα, η εταιρεία και οι λύσεις της έχουν συμπεριληφθεί σε αναλύσεις γνωστών οίκων του εξωτερικού όπως Celent, Gartner, Forrester, κτλ. και έχει λάβει τις παρακάτω διακρίσεις τους τελευταίους μήνες:

 
Έχοντας επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα το 2019, με νέους πελάτες, μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά και νέα προϊόντα ανταποκρινόμενα στις μελλοντικές ανάγκες, τα οποία βελτιστοποιούν την εμπειρία χρήστη και τις διαδικασίες των οργανισμών παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση πελατών, η Profile λαμβάνει τις παραπάνω διακρίσεις ως επιβράβευση για τη διαρκή ανάπτυξη και παροχή ανταγωνιστικών λύσεων στους πελάτες της.
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ