Πραγματοποιήθηκε ο θεσμός επιβράβευσης του κυπριακού επιχειρείν

InBusinessNews  15/10/2019 10:53
Πραγματοποιήθηκε ο θεσμός επιβράβευσης του κυπριακού επιχειρείν

Πραγματοποιήθηκε ο θεσμός επιβράβευσης του κυπριακού επιχειρείν

InBusinessNews  15/10/2019 10:53
Τα 6α KEBE BUSINESS LEADER AWARDS πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Parklane Resort and Spa στη Λεμεσό, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. 

RELATED ARTICLESΣτη λαμπρή εκδήλωση, επιβραβεύθηκαν οι Κύπριοι επιχειρηματίες που έχουν αναπτύξει την επιχείρησή τους και ταυτόχρονα έχουν δημιουργήσει βέλτιστες πρακτικές, καινοτόμες στρατηγικές, διεξάγοντας το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος και συνεπώς, μπορούν να χαρακτηριστούν ως ηγέτες στο κυπριακό επιχειρείν.
 


Ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, κατά την ομιλία του ανέφερε ότι μέσω των βραβεύσεων αυτών, στέλνουμε το μήνυμα ότι η χώρα μας, έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στον επιχειρηματικό στίβο. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο άνθρωπος επιχειρηματίας που τιμάται δεν είναι μόνον μια μηχανή παραγωγής πλούτου, αλλά πρέπει να διακρίνεται για το ήθος, την εντιμότητα του, την πρακτική αγάπη του για τον άνθρωπο αλλά και την πατρίδα του. 

Ο Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου μιλώντας στην τελετή βράβευσης, επεσήμανε πως οι επιχειρηματίες που βραβεύονται, ξεχώρισαν μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις. 

Εννέα συνολικά βραβεία, σε διαφορετικές κατηγορίες, απονεμήθηκαν κατά την διάρκεια της τελετής ενώπιων πολιτικών στελεχών και της αφρόκρεμας του κυπριακού επιχειρείν. Βραβείο ΚΕΒΕ BUSINESS LEADER παρέλαβαν:
  • Γεώργιος Τσαππής στην κατηγορία Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία
  • Παναγιώτης Παπαφιλίππου στην κατηγορία Βιομηχανία
  • Ιάκωβος Φωτιάδης στην κατηγορία Εμπόριο
  • Κωστάκης Λοίζου στην κατηγορία Τουρισμός, Εστίαση Ψυχαγωγία
  • Ρηγίνος Τσάνος στην κατηγορία Ναυτιλία
  • Δήμητρα Καλογήρου στην κατηγορία Χρηματοοικονομικά
  • Μιχάλης Ζαβός στην κατηγορία Ακίνητα, Ανάπτυξη Γης
  • Στην κατηγορία υπηρεσίες, βραβεύθηκαν ο Γιώργος, Άρης και Πέτρος Βασιλόπουλος
  • Τέλος, το τιμητικό βραβείο ΕΥ για το έργο του και τη συνολική προσφορά στην επιχειρηματικότητα, απονεμήθηκε στον Γιώργο Δαυίδ
Τον θεσμό βράβευσης διοργανώνουν το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ. Κύριος χορηγός των βραβείων είναι η EY Κύπρου. Χρυσός χορηγός είναι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ αργυροί χορηγοί είναι η Cablenet, οι υπεραγορές Σκλαβενίτης Kύπρου και η Ζivana Loel. Corporate airline partner η Qatar Airways. Χορηγός Επικοινωνίας το περιοδικό GOLD.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας