PRESTIGIO IDS TOTEM: Για μέγιστη αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας!

Το διαδραστικό Totem της Prestigio σας δίνει την δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε την επικοινωνία με τους πελάτες σας αξιοποιώντας τις λειτουργίες προβολής στοχευμένου και διαδραστικού περιεχομένου.
 
Αλληλεπίδραση στο μέγιστο!
Αξιοποιείστε το  IDS Totem της Prestigio 43” ή 55” για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και κατ’ επέκταση να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Συγκεκριμένα μπορείτε να δώσετε την ευκαιρία στους πελάτες σας, χρησιμοποιώντας απλές διαδραστικές λειτουργίες να ενημερωθούν για όλα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας καθώς επίσης να εξερευνήσουν επιπλέον προϊόντα που δεν βρίσκονται στο ράφι του καταστήματος σας.
Με άλλα λόγια – δημιουργήστε αξέχαστη εμπειρία αγορών, ένας σοβαρός λόγος όπου οι πελάτες σας θα σας επισκέφτονται όλο και    πιο συχνά.

Πλεονεκτήματα για την επιχείρηση σας
  • Δυνατότητα αύξησης εως και 20% στις πωλήσεις σας
  • Δυνατότητα μείωσης του εργατικού κόστους
  • Παρουσιάστε στους πελάτες σας το 100% της γκάμας σας , ακόμα και προϊόντα που δεν βρίσκονται στον χώρο πώλησης
  • Λάβετε μαζί με τη συσκευή (hardware) το εργαλείο (Prestigio Addreality software – πλήρως εναρμονισμένο με GDPR) για να αναλύσετε στατιστικά στοιχεία όπως η ηλικία και το φύλο των πελατών σας, τα πιο δημοφιλή προϊόντα, τις πιο δημοφιλείς ομάδες προϊόντων, τη διάρκεια προβολής των προϊόντων και άλλους δείκτες απόδοσης.
  
Ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρηση σας
Φροντίσαμε να σας παρέχουμε όχι μόνο την συσκευή (hardware) αλλά όλη τη λύση από την ιδέα έως την ενημέρωση και την ανάλυση του προβαλλόμενου περιεχομένου για να σας διασφαλίσουμε άνετη και αποτελεσματική λειτουργία.
 

Κάντε το κατάστημα σας πιο ενδιαφέρον για τον πελάτη σας!
Πέραν από το μοντέρνο και ελκυστικό design που θα προσδώσει στο χώρο σας, το Prestigio IDS Totem θα σας δώσει τη δυνατότητα να προβάλετε στοχευμένο περιεχόμενο στους πελάτες σας μέσω της λειτουργίας “αναγνώριση προσώπου” καθώς επίσης και να συλλέξετε στατιστικά στοιχεία όπως ηλικία και γένος πελατών, διάρκεια και αριθμός προβολών κ.α. γεγονός που θα σας βοηθήσει να αξιολόγησετε αποτελεσματικότερα το διαφημιστικό περιεχόμενο σας.

https://prestigio.com/digital-signage/prestigio-ds-totem-43-indoor-windows-pc
 

  
Επενδύστε στο μέλλον!!!
‘’ Η εξοικονόμηση χρόνου που προκύπτει από την κεντρική διαχείριση περιεχομένου, η δυνατότητα ανάλυσης μετρήσιμων στοιχείων και η διαδραστική αλληλεπίδραση με τον πελάτη είναι οι σοβαρότεροι λόγοι όπου μία επιχείρηση πρέπει να επενδύσει στην ολοκληρωμένη λύση (hardware & software) του Prestigio IDS Totemανέφερε  ο Business Development Manager της ASBIS MED και υπεύθυνος για το brand Prestigio, κύριος Γεώργιος Σταύρου.
 
Σχετικά με την ASBIS:
  H ASBIS είναι κορυφαία πολυεθνική εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στη διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, TP-LINK, Samsung, Seagate, UBIQUITΙ αλλά επίσης και τα δικά της brands Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25257350, ή μέσω e-mail στο info@asbis.com.cy.
 
Σχετικά με την Prestigio:
    Η Prestigio ως brand της ASBIS γίνεται όλο και πιο γνωστή και αναγνωρίσιμη σε πάνω απο 75 χώρες παγκοσμίως.   Απο την ημέρα δημιουργίας της έχει ως στόχο να προσφέρει και να αναπτύσσει καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις ηψηλής τεχνολογίας πρός τους πελάτες της, λύσεις για αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συνεδριάσεων αλλά και για δημόσιους χώρους. Κάποια απο τα προιόντα που προσφέρει η Prestigio ειναι τα multiboards, smartphones, tablets, GPS, laptops, digital signage κλπ. Περισσότερες πληροφοριές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  www.prestigio.com.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett