Η Aon παρουσιάζει το 10ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ

Τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα όπως και τα Ταμεία Πρόνοιας φορούν άμεσα εκατομμύρια ασφαλισμένους, σε παγκόσμια κλίμακα. Οι εκάστοτε πολιτικο-οικονομικές μικροαλλαγές επηρεάζουν τη δομή και τη μορφή κάθε Συνταξιοδοτικού Συστήματος, ενώ και οι παραμικρές «αστάθειες» αποτελούν εν δυνάμει νέο αστάθμητο παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία τους. Από τη μία, οι Οδηγίες της Ε.Ε. δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά των κυβερνήσεων και τα θεμέλια Ταμείων και Προγραμμάτων, από την άλλη καινούργια Συνταξιοδοτικά Προϊόντα που κάνουν την εμφάνισή τους θέτουν τις δικές τους προκλήσεις. Οι Διαχειριστικές Επιτροπές και οι Θεσμικοί Επενδυτές καλούνται να επιδείξουν ετοιμότητα, ενημέρωση, ορθή αντίληψη, να λάβουν τις πλέον έξυπνες -και με μακροχρόνια εφαρμογή και ροή- αποφάσεις, προασπίζοντας πάντα και πρώτα από όλα τα συμφέροντα των πολιτών.
 
Δυναμικό όσο κι επίκαιρο, το «Συνταξιοδοτικό Φόρουμ», που παρουσιάζει η Aon, γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας. To Φόρουμ έχει ως στόχο να παρουσιάσει τις αναδιαρθρώσεις και τα πολιτικά συστήματα, τις επενδυτικές πολιτικές, υλοποιήσεις και στρατηγικές που ισχύουν και αφορούν τόσο στο Κυπριακό Σύστημα Συνταξιοδότησης όσο και στην διεθνή σκληρή πραγματικότητα. Άλλωστε, το Συνταξιοδοτικό αφορά ολόκληρες κοινωνίες -όπως της Κύπρου- για την Ανάπτυξη κι Οικονομία τους, καθώς και τις παγκόσμιες ισορροπίες συνολικά.
 
Ακροατήριο Συνεδρίου
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: Διαχειριστικές Επιτροπές Ταμείων Προνοίας και Συντάξεων, Διευθυντικό Προσωπικό, σύμβουλους Ταμείων, διαχειριστές Κεφαλαίων, Τραπεζικούς Οργανισμούς, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, αναλογιστές, εσωτερικούς κι εξωτερικούς ελεγκτές, αρμόδιες Κρατικές Αρχές, Γενικούς και Οικονομικούς Διευθυντές, Στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτές: Aon και ΙΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: IPE International Publishers Ltd, Περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER και περιοδικό Gold
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
α περισσότερες Πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse