IN Business Awards 2019: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Επιχείρηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 46 υποψήφιους στις 9 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2019 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα 12α βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Τα 12α ΙΝ Business Awards παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Powered by epic. Aργυροί χορηγοί TFI Markets και Glenfiddich. Χορηγός επικοινωνίας Άλφα Κύπρου  

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Επιχείρηση
ΟΜΙΛΟΣ VOICI LA MODE
Συνεργάζεται με τα Marks & Spencer από το 1960. Το 1998 επεκτάθηκε στον τομέα της εστίασης με την αλυσίδα εστιατορίων Café La Mode, ενώ το 2006 λάνσαρε στην Κύπρο την αλυσίδα ανδρικής μόδας Celio. Το 2017 σύναψε συνεργασία με τον όμιλο Arcadia κι έκτοτε είναι επίσημος αντιπρόσωπος των Topshop, Topman, Dorothy Perkins, Wallis και Evans στη χώρα. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Marks & Spencer στη Ρουμανία, όπου το 2019 προχώρησε με το άνοιγμα των καταστημάτων Topshop Topman.

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού ιδρύθηκε το 1963 και η μονάδα παραγωγής κατέστη πλήρως λειτουργική το 1967. Το 2011, πραγματοποιώντας μια σημαντική επένδυση, προχώρησε στην κατασκευή νέας σύγχρονης παραγωγικής μονάδας, αυξάνοντας το παραγωγικό δυναμικό της σε 2 εκατ. τόνους ετησίως. Η μονάδα αυτή είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη, ανάμεσα σε 33 χώρες και 310 εργοστάσια. Στόχο της εταιρείας αποτελεί το να είναι μια επιτυχημένη εταιρεία με αυξανόμενη αξία, λειτουργώντας σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

EUROBANK CYPRUS
Η Eurobank Cyprus δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2007, επικεντρώνεται στην αγορά του wholesale banking και συγκεκριμένα στους τομείς corporate & investment banking, wealth management, international business banking, global capital markets, shipping και affluent banking. Λειτουργεί σήμερα ένα δίκτυο οκτώ τραπεζικών κέντρων σε όλες τις κύριες πόλεις της Κύπρου και εργοδοτεί περισσότερα από 400 άτομα. Στηρίζει την οικονομία και τις βιώσιμες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, την κοινωνία και τον πολιτισμό της Κύπρου και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στη βάση της ανάπτυξης των εργασιών της.
 
FAMELINE HOLDING GROUP (FHG)
Η FHG ηγείται της παγκόσμιας αγοράς στην παροχή υπηρεσιών τεχνικού εξοπλισμού και εφοδιασμού προϊόντων στον τομέα της ναυτιλίας. Ταυτόχρονα αναπτύσσεται και επεκτείνεται στους τομείς της ενέργειας - oil & gas -, της τεχνολογίας πληροφοριών κι επικοινωνιών – ICT -, και της βιοτεχνολογίας. Δραστηριοποιείται από το 1989 και διατηρεί τα κεντρικά της γραφεία στη Λεμεσό από όπου επεκτάθηκε διεθνώς με γραφεία σε Πειραιά, Αμβούργο, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Σιγκαπούρη, Σαγκάη, Ρότερνταμ, Γκρόνινγκεν και Μονακό. Αποτελείται σήμερα από 38 εταιρείες με 400 υπαλλήλους παγκοσμίως.

FML Ship Management
Η εταιρεία παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών διαχείρισης πλοίων, έχοντας στις τάξεις της εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που εργάζεται βάσει των διεθνών προτύπων. Σήμερα εξυπηρετεί 40 πλοία. Αποτελεί μέρος της Fleet Management, με έδρα το Χονγκ Κονγκ, που είναι από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις διαχείρισης με 500 πλοία, 20.000 ειδικευμένους ναυτικούς και 1.000 εργαζόμενους. Λειτουργεί σε παγκόσμια κλίμακα με 25 γραφεία σε 12 χώρες και με περισσότερους από 90 πελάτες.

Δειτε Επισης

TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής
Πλοήγηση στη νέα κανονικότητα: Το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών για ιδιώτες