Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ΚΕΒΕ Business Leader – Ναυτιλίας ο Ρηγίνος Τσάνος

Στον Πρόεδρο του Ομίλου Εταιρειών RPT, Ρηγίνο Τσάνο, απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Ναυτιλία στα 6α ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

Ο Ρηγίνος Τσάνος γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1968 και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στον τομέα των Χρηματοοικονομικών. Είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών RPT, στον οποίο περιλαμβάνονται κυρίαρχες εταιρείες οι οποίες είναι ενεργές σε πέντε συνδεδεμένες βιομηχανίες: Ναυτιλία, Ενέργεια, Ακτοπλοΐα, Ακίνητα και Περιβάλλον. Ανέλαβε τα ηνία του ομίλου το 1990 ως Διευθύνων Σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας του ομίλου, της Lavar Shipping, η οποία ιδρύθηκε από τον πατέρα του Παντελή Τσάνο το 1965.

Έχει επιτύχει τη χορήγηση άδειας σε μερικά από τα σημαντικότερα έργα επενδύσεων και υποδομών στην Κύπρο, όπως είναι η VTTV, η μεγαλύτερη μονάδα αποθήκευσης πετρελαιοειδών στο νησί, οι περιφερειακές αποθήκες και τα γραφεία της Halliburton, καθώς και το έργο logistics του Leviathan της Noble Energy, μέσω του λιμανιού της Λάρνακας. Επιπλέον, έχει καταξιωθεί και στον ελλαδικό χώρο στον τομέα της ακτοπλοΐας, όπου τα τελευταία 13 χρόνια οι Αγιορείτικες Γραμμές εξυπηρετούν κατά αποκλειστικότητα τους χιλιάδες προσκυνητές που επισκέπτονται το Άγιο Όρος, όπως και τη διακίνηση όλων των φορτίων.

Είναι μέλος σε διάφορους συνδέσμους και διοικητικά συμβούλια στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Τον Δεκέμβριο του 2015 είχε εκλεγεί Πρόεδρος του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων, όπου υπηρέτησε μέχρι το 2017. Επίσης, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού από το 2013 μέχρι 2015. Επίσης, από το 2004 είναι ο Επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Κολομβίας στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά