ΚΕΒΕ Business Leader – Βιομηχανία ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου

Στον Γενικό Διευθυντή του P&P ICE CREAM GROUP, Παναγιώτη Παπαφιλίππου, απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Βιομηχανία στα 6α ΚΕΒΕ Business Leader Awards.
 
Ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου γεννήθηκε το 1946 και μεγάλωσε στη Λευκωσία σε πολυμελή οικογένεια. Φοίτησε σε σχολεία της πρωτεύουσας και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αγωνίστηκε αθόρυβα, βάζοντας συχνά τη ζωή του σε κίνδυνο, σε όλους τους αγώνες για την υπεράσπιση της πατρίδας μας το 1955-59, το 1963 και το 1974.

Από νεαρή ηλικία είχε ξεχωρίσει για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο. Όραμα του ήταν να δημιουργήσει και να επεκταθεί σε τομείς που να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο. Ανέπτυξε τον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, δημιούργησε παιδότοπους με επιτυχημένες παγωταρίες και πρωτοτύπησε στη βιομηχανία παγωτού, φτιάχνοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, με τα οποία ξεχώρισε στην αγορά της Κύπρου αλλά και στο εξωτερικό.

Αυτοδημιούργητος, ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου έχει κατορθώσει να χαράξει τη δική του πορεία στην επιχειρηματική ζωή της χώρας μας. Με διορατικότητα, αγάπη και σεβασμό στους συνεργάτες και τους καταναλωτές, με όραμα και σχέδιο δράσης μπόρεσε να αντεπεξέλθει και να χαράξει νέους ορίζοντες για το παγωτό και γενικά τη βιομηχανία. Ο ίδιος και η εταιρεία του έχουν επανειλημμένως βραβευθεί εντός και εκτός Κύπρου.

Έχει στο ενεργητικό του πλούσιο κοινωνικό έργο και συμμετοχή σε αρκετά συμβούλια, με επιτυχημένη δράση, για την αναβάθμιση της βιομηχανίας, του εμπορίου, της οικονομίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της γαστρονομίας του τόπου μας. Είναι παντρεμένος με τη Ρένα Μαλτέζου κι έχουν τρεις θυγατέρες.

 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά