Study UK Fair 2019 – Discover You

Η μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση «Study UK Fair 2019 – Discover You» διοργανώνεται για ακόμη μία χρονιά από το British Council στο ξενοδοχείο Landmark (πρώην Hilton) στη Λευκωσία, το διήμερο 18 και 19 Οκτωβρίου. 

Η έκθεση αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μαθητές, φοιτητές και γονείς να έρθουν σε επαφή με εκπρόσωπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από Βρετανία και να ενημερωθούν για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και για τυχών νέα δεδομένα.

Οι εκπρόσωποι από γνωστά Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, θα μπορούν να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, ενώ οι εκπαιδευμένοι σύμβουλοι του British Council  θα βρίσκονται εκεί για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα δόσουν ενημέρωση για διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης,  προγράμματα οικονομικής υποστήριξης και τη διαδικασία αίτησης σε Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις σε θέματα όπως Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Νομική, Μηχανολογία, Επιστήμες, και άλλα. Τα σεμινάρια θα παραδόσουν οι εκπρόσωποι των Βρετανικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για να βοηθήσουν τους μελλοντικούς φοιτητές να σχηματίσουν μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις επιλογές τους. Ημερομηνίες και ώρες των σεμιναρίων υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.britishcouncil.com.cy/events.
 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τις δύο μέρες λειτουργίας της από τις 3.00 μ.μ. μέχρι τις 8.00. Την έκθεση στηρίζουν η UNITE STUDENTS και οι εξετάσεις IELTS.

Για να κάνετε την εγγραφή σας και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.britishcouncil.com.cy/events.

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»