H Ακαδημία της PwC Κύπρου γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η Ακαδημία της PwC σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους συνεργάτες της Ακαδημίας, επαγγελματίες οι οποίοι παρακολούθησαν τα προσφερόμενα επιμορφωτικά προγράμματα, αλλά και εκπαιδευόμενοι λογιστές οι οποίοι παρακολούθησαν μαθήματα για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου του εγκεκριμένου λογιστή από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και το Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). 

H Ακαδημία, που ιδρύθηκε το 2009, είναι μέλος του ταχέως αναπτυσσόμενου δικτύου ακαδημιών της PwC που έχει παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες. Στα 10 χρόνια λειτουργίας της έχει διοργανώσει συνολικά 180 ανοιχτά για το κοινό σεμινάρια, τα οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 3,350 επαγγελματίες. Στην Ακαδημία της PwC Κύπρου έχουν απονεμηθεί οι πιστοποιήσεις «Partner in Learning» από το ICAEW και «Gold Approved Learning Partner» από το ACCA.  Η Ακαδημία της PwC Κύπρου έχει διεξάγει περισσότερα από 100 προγράμματα διδασκαλίας μαθημάτων του ICAEW και 30 του ACCA.

Πέραν από την Κύπρο, η Ακαδημία της PwC παρέδωσε προγράμματα διδασκαλίας, σεμινάρια και εργαστήρια και σε χώρες του εξωτερικού συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, του Μαυρίκιου, της Ολλανδίας, της Γερμανίας, της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, της Ρωσίας, του Ομάν, του Κατάρ, του Ντουμπάι, του Άμπου Ντάμπι, της Σερβίας και του Λιβάνου. 

Οι εκπαιδευόμενοι λογιστές, οι οποίοι παρακολούθησαν τα προγράμματα απόκτησης επαγγελματικού τίτλου, πέραν των εξαιρετικών ποσοστών επιτυχίας στις εξετάσεις, απέσπασαν συνολικά 29 παγκόσμια βραβεία στις εξετάσεις του ICAEW και 39 παγκόσμια και παγκύπρια βραβεία στις εξετάσεις του ACCA.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Χρ. Ευγενίου, συνεχάρη την Ακαδημία της PwC και τα στελέχη της για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τις επιτυχίες που κατέγραψαν αυτά τα δέκα χρόνια: «Είμαι υπερήφανος για αυτό που έχουμε πετύχει κατά τη διάρκεια αυτής της 10ετίας και για τις συλλογικές μας προσπάθειες να προσφέρουμε διαχρονικά ποιοτική εκπαίδευση». 

Ο κ. Ευγενίου τόνισε επίσης ότι στην PwC «πιστεύουμε στις δυνατότητες των νέων και επενδύουμε σ’ αυτές χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες μάθησης και μεθόδους διδασκαλίας προκειμένου να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα για την απόκτηση των επαγγελματικών τίτλων». 
 

 

Ο Επικεφαλής της Ακαδημίας της PwC κ. Κώστας Σεραφείμ ανέφερε από την πλευρά του ότι «στο σημερινό, ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι ζωτικής σημασίας η ολοκληρωμένη και εις βάθος γνώση των διαφόρων επιχειρηματικών διαδικασιών, καθώς και η συνεργασία με ανθρώπους που έχουν υψηλού επιπέδου εξειδίκευση αλλά και βαθιά κατανόηση της τοπικής και παγκόσμιας αγοράς».

Ανέδειξε ακόμη ότι «η Ακαδημία της PwC αλλά και το έμπειρο προσωπικό της, το οποίο μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία του μέσω των διαφόρων προγραμμάτων, στηρίζουν τις προσπάθειες των σύγχρονων επιχειρήσεων ώστε να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις συνεχείς αλλαγές στο επιχειρηματικό τους περιβάλλον». 

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse